TRØBBEL: Lindsay Lohan får det ikke helt til.
TRØBBEL: Lindsay Lohan får det ikke helt til.

Lohan kjørte på fotgjenger etter nattklubb-besøk

Lindsay i trøbbel - igjen.

I følge det amerikanske kjendisnettstedet TMZ skal Lindsay Lohan ha kjørt ned en person etter at hun forlot en nattklubb i Hollywood i natt.

Les også: Lindsay Lohan er knapt til å kjenne igjen

Skandalejente

Lindsay skal i følge TMZ selv ha kjært Porchen sin ut fra den eksklusive klubben Sayers Club da en gjeng med paparazzier omringet bilen hennes i kjent stil.

TMZ skriver at Lohan skal ha truffet en fotgjenger med bilen sin, og deretter ha stukket fra stedet.

Politiet skal kort tid etter ha ankommet nattklubben.

Ringte selv politi

TMZ rapporterer at det trolig var Lohan selv som ringte politiet for å få hjelp til å fjerne de mange paparazziene som fotfølger henne daglig.

Ifølge nettstedet skal politiet ha kokludert med at det ikke hadde skjedd noe straffbart all den tid ingen var bltt alvorlig skadet.

Vill fortid

Lohan kjemper nå en innbitt kamp for å få karrieren på fote igjen etter flere år hvor skandalene har stått i kø.

Den tidligere så lovende skuespilleren har vært inn- og ut av rehabiliteringssentere og avrusningsklinikker de siste årene. Hun har vært arrestert for smykketyveri, husbråk, fyllekjøring og for å ha vært i besittelse av narkotika.

Lohan har også ligget i en langvarig krangel om penger med sin egen far, Michael Lohan, som mange mener har skylden for at Lindsay har havnet så på skråplanet som hun har gjort.

Karrieren over?

Mange frykter nå at Lindsay har brent for mange broer i Hollywood, og at hun nå har ødelagt karrieren sin nærmest før den virkelig har begynt.

Lindsay har mistet muligheten til flere store reklameavtaler med merker som ikke lenger ønsker å assosieres med Lindsays ville liv.