I denne ukens «Til toppen av Norge» ble det Elisabeth Wennerström som tapte byggeklossduell mot Rolf Christian Vabø Øren.

Elisabeth synes naturlig nok det er leit å reise hjem når hun er så nærme målet, men ser allikevel positivt på det.

– Jeg har aldri vært på tur før og nå har jeg fått være med på mange turer og gjort veldig mye jeg ikke har gjort før. Dette er ting jeg skal ta med meg videre i livet, sier Elisabeth.

Rolf Christian er meget overrasket over at han seiret over Elisabeth i byggeklossduellen.

– I dag var jeg hundre prosent sikker på at jeg skulle ryke ut. Det var ett eller annet i magen min som sa at jeg kunne gå rolig til duell fordi den andre kommer til å vinne, sier Rolf Christian.

Les også: Denne gjengen skal reise til toppen av Norge

Nå er det bare fem deltakere igjen som skal kjempe mot hverandre om å nå toppen av Norge: Rolf Christian Vabø Øren , Marthe Barkhald , Helene Støren Fredriksen , Tommy Berntsen og Andre Nerheim.

Valgte Andre som turleder

Før Elisabeth reiste hjem, fikk hun i oppgave å velge en ny turleder til neste etappe. Valget falt på Andre Nerheim, som da blir turleder for andre gang.

Den nye turlederen er trist over at Elisabeth må reise hjem.

– Jeg synes det er kjempetrist at Elisabeth må reise fra oss. Vi har blitt veldig gode venner på turen. Hun har hatt mye å tilføre gruppen. Hun var i utgangspunktet en dame som ikke likte å gå på tur, men hun har jo vist at hun virkelig setter pris på det, sier Andre.

Tidligere har Azfar Majothi, Tanya Kimberly Amundsen, Heidi Anita Rasmine Crantz, Kari Hylland, Anneline Gretland, Azhar Majothi og Rolf Brennskag tapt byggeklossduellen og har måtte reise hjem.

I tillegg skadet Herman Frisch seg og måtte reise hjem.

Følg «Til toppen av Norge» på Facebook

Se «Til toppen av Norge» onsdag klokken 20.00 på TV 2!