keeperangrep
keeperangrep

Maradonas keeper angrep motstanderens trener - utestengt i 17 kamper

Det kokte over for Majed Nasser, keeperen til det Maradona-trente Dubai-laget Al Wasl.

Etter søndagens 0-1-tap for et annet Dubai-lag, Al Ahli, gikk han til angrep på motstanderlagets trener, spanske Quiche Sánchez Flores.

Flores, som tidligere har trent Getafe, Valencia, Benfica og Atlético Madrid, ble angrepet bakfra.

– Jeg så det ikke, men det føltes som et kamera traff hodet mitt, sa Flores etter kampen, ifølge The National.

Se keeperangrepet over!

– Da så jeg det var keeperen, og jeg skjønte ikke årsaken. Jeg gjorde ikke noe for å oppildne ham til å dytte. Jeg fortjente ikke dette. Jeg har aldri i mitt liv gjort noe for å oppildne til det. Jeg har det bra, men jeg liker det ikke. Jeg har meldinger på telefonen fra folk i Spania som spør hva som skjedde og om keeperen er gal. Det er en merkelig situasjon, fortsetter spanjolen.

Les også: Her sparker han tilskueren hodestups ned fra tribunen

Derfor ba han om at Majed Nasser skulle bøtelegges.

– Jeg mener dette er dumt for fotballen generelt, og veldig dumt for arabisk fotball spesielt. Jeg håper spilleren får en bot.

Les også: Svensk 20-åring med utrolig «rabona»-assist: – Noe å fortelle barnebarna

Utestengt i 17 kamper
Al Wasl suspenderte keeperen på ubestemt tid etter kampen, og ifølge The National dro Majed Nasser hjem til Sánchez Flores for å be om forlatelse, og spanjolen skal også ha akseptert den angrende keeperens unnskyldning.

Fotballforbundet i De forente arabiske emirater mente imidlertid ikke at det var nok, og har nå suspendert Majed Nasser i hele 17 kamper.

Den hissige keeperen ber nå lagkameratene om unnskyldning.

– Jeg ber om unnskyldning til Al Wasl-president sjeik Ahmed Al Maktoum og visepresident sjeik Majed for min oppførsel. Jeg vil også be om unnskyldning til alle Al Wasl-fans, sier keeperen.

Se flere bilder av angrepet her:

aUdh13ewLyo

– Vil ikke bli tolerert
Al Wasl tar også sterk avstand fra keeperens oppførsel.

– Denne type oppførsel skader ikke bare hans rykte, men klubbens som en helhet. Det vil ikke bli tolerert. Spillerne anses som et speilbilde av klubben, og er derfor forventet å være rollemodeller for Al Wasls verdier og moral, heter det i en pressemelding fra klubben.

Det er imidlertid ikke første gang Nasser er i trøbbel, og det er kanskje derfor straffen ble så streng. I 2007 ble han i utgangspunktet utestengt i 13 kamper etter å ha gått til angrep på en linjemann, men etter en anke ble suspensjon på «bare» fem kamper.