Untitled 2 (Foto: Morten L. Kristoffersen/TV 2)
Untitled 2 (Foto: Morten L. Kristoffersen/TV 2)

Triana Iglesias: – Jeg har det så sykt bra nå

Slik takler Paradise-programlederen singellivet.

I år bor Triana Iglesias alene i crewhytta under innspillingen av «Paradise Hotel» i Mexico. Det fem år lange forholdet til kjendis-DJ Nils Noa tok nemlig slutt i fjor høst. Men selv om de to ikke lengre er et par, har de jobbet sammen under innspillingen av reality-programmet i år, som de to siste årene.

– Jeg er veldig mye sammen med han. Jeg har bare flyttet rett over gata fra han. Han er en av mine aller beste venner, sier Triana til «God kveld Norge».

Trives alene

Hun tror ikke overgangen til å bo alene kommer til å bli vanskelig.

– Jeg trives veldig godt alene, så jeg tror det kommer til å gå veldig bra. Så er det jo alltid folk hos meg på besøk. Det er litt sånn at jeg vurderte å ikke fortelle vennene mine hvor jeg bodde første uka når jeg hadde fri, så jeg slapp å måtte gjemme meg, ler modellen.

– Har det sykt bra

Det siste året har vært overveldende for Triana. Hun er nysingel, fyller 30 år i april, og har forandret måten å tenke på livet.

– Jeg vet ikke om det er det at jeg har blitt eldre, eller om jeg har begynt å se på livet på en annen måte, men jeg er ekstremt takknemlig for hver eneste dag. Jeg våkner hver eneste dag og gleder meg. Jeg vet at det jeg har er akkurat nå. I går var i går og i morgen er i morgen. Det vet jeg ikke liksom, sier Iglesias.

Les også: Se hele Trianas sexy nakenshoot

– Jeg føler jeg lever veldig der nå, at jeg setter pris på alt. Å føle sanden, kjenne solen, være glad, musikk, alt liksom. For et år siden så var jeg ikke.. Jeg bare levde hver dag. Nå er jeg veldig der hvor jeg bruker mye av min energi på å sette pris på ting. Og da kjenner jeg at jeg får ekstremt mye tilbake. Og det å oppleve at tankens kraft har så mye å si for meg, er veldig deilig. Det har gjort at hver dag for meg blir hundre ganger bedre enn det var før. Jeg har det så sykt bra nå, sier Iglesias til «God kveld Norge».