finalcount
finalcount

«Fotballkveld» fortsetter på TV 2: Dos Santos debuterer som programleder

Norges Fotballforbund og TV 2 har kommet til enighet. Det betyr at «Fotballkveld» fremdeles vil bli sendt hver søndag under sesongen.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I magasinet «Fotballkveld» oppsummeres Tippeligarunden med høydepunkter, reaksjoner, debatter i studio og intervjuer.

Norges Fotballforbund (NFF) og TV 2 har lenge vært uenige om prisen på programmet, men er nå omsider kommet til enighet.

– Viktig for alle parter
Generalsekretær i NFF, Kjetil Siem, er glad for at TV 2 fortsetter å sende det populære programmet på sin hovedkanal hver søndag fremover.

– Det er viktig for alle parter - både for fotballen selv, klubbene, forbundet og TV 2. Det har vært en lang prosess, men nå kan alle konsentrere seg om at alt er ferdig spikret, sier Siem til TV 2 Sporten.

Han er glad for at oppsummeringen av Tippeliga-rundene fremdeles blir vist gratis på riksdekkende TV i beste sendetid.

– Det er tilfredstillende og nå kan alle trekke et lettelses sukk. Jeg forstår på TV 2 at de har mange spennende planer for programmet denne sesongen og jeg tror det blir spennende og gøy, sier en godt fornøyd Siem.

Fotballsjef i TV 2 Sporten, Vegard Jansen Hagen, er også meget fornøyd med at fotballmagasinet fremdeles blir vist på TV 2.

– Fotballkveld er selve flaggskipet i fotballsatsingen vår, så det føles utrolig godt å få klarsignal for programmet også i 2012. Vi skal jo uansett fortsette med magasinet i flere år fremover, så dette var en viktig løsning, sier han.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

dossantos (Foto: Lien, Kyrre)

Lidenskap og galskap
I «Fotballkveld» blir det i tillegg til det viktigste fra toppfotballen også satset på grasrota.

– Målet er at dette skal være mer enn et målkavalkade fra Tippeligaen, Adeccoliga og Toppserien. Fotballkvelds ambisjon er å være hele Norges fotballprogram og favne om både topp og bredde. Vi startet en stor satsing på grasrota i norsk fotball i fjor, noe som skapte et enormt tilfang av herlige historier fra denne fantastiske folkebevegelsen, og vi skal fortsette med å ha en engasjerende miks av kunnskap, lidenskap og galskap, sier Jansen Hagen.

Ny programleder for året er den tidligere Vålerenga-profilen Freddy dos Santos. Som gjester får de eksperter med sterke meninger.

– Julie Strømsvåg og Freddy dos Santos vil lede de fleste programmene – mens ekspertpanelet Daniel Nannskog, Henning Berg, Mini, Davy, Frode Olsen og flere til som vanlig vil bidra med temperatur, humør og klare meninger. Nå gleder vi oss bare til å komme i gang. 16 dager igjen til premieren av et Fotballkveld som vil bli bedre enn noen gang, opplyser TV 2 Sportens fotballsjef.

Julie Strømsvåg