Torsdag kveld var det premierefest for årets «Robinsonekspedisjon vinter» på Ice Bar i Oslo. Det kalde utestedet hindret ikke en av deltakerne til å møte opp i kilt.

Og myten om at menn i kilt ikke har noe under - ble bekreftet til det fulle.

Se stuntet og intervjuet med deltakeren i videovinduet øverst i saken.

Menn i kilt...

Årets ekspedisjon er den første som spilles inn i vinterkalde Norge, og deltakerne har virkelig fått kjenne på kulden i Rauland under opptak. Så vant til kulden har bergenseren Geir Berland blitt, at han ankom premierefesten i kilt.

geir (Foto: TV 2)
– Kilt er kult uansett. Jeg går med kilt på byen og på fest. Det er ikke noe skotsk over det, men vikingene gikk jo med lignenede kilt. Jeg håper flere folk går med kilt, sier han til «God kveld Norge».

Han var derimot ikke klar over at premierefesten skulle holdes i en bar laget av is.

– Hvis ikke du klarer en time på Ice Bar etter å ha vært en haug med uker i 20 til 30 minus så...Jeg trodde Ice Bar bare var et navn, og så var det grisekaldt inne på puben, sier Berland og legger til at han takket nei til tilbud om varmere klær.

Og for å bekrefte myten om at menn i kilt ikke har noe under stemmer, gir bergenseren bildevis og regelrett blotter bakdelen for kamera.

Les også: Robinson-deltakerne evakuert etter sprengkulde

En kald opplevelse

Bergenseren er glad for at han meldte seg på realityprogrammet, men er usikker på om han ville gjort det igjen. Med minusgrader på mellom 20 og 30 grader ble det en kald opplevelse.

Og Berland innrømmer at han lurte på om det hele var forsvarlig.

– Det går bra så lenge noen passer på utenfra, men vi lurte av og til på om det var noen som i hele tatt var der og passet på. Da vi følte at vi trengte hjelp - så var det ingen der. Jeg tror de visste sånn halveis hva de gjorde, men ikke helt. Det var jo ganske nytt for dem, sier han.

«Robinson vinter» har premiere førstkommende søndag.

Les også: Christer Falck om kjæresten: – Hun er den smarteste dama jeg har møtt