I fredagens «The Voice» fikk vi møte Knut Arve Eilefsen (47), som er den eldste deltakeren i årets sesong.

– Jeg håper at dette er min sjanse. Jeg føler at jeg har en del å vise. Jeg håper noen vil snu seg og jeg skal gi jernet! sa han før han gikk på scenen for å fremføre «Det finaste eg veit».

Og det lønte seg å gi alt. Hans opptreden fikk nemlig både Yosef Wolde-Mariam og Hanne Sørvaag til å snu stolene for å jobbe med 47-åringen, som de begge mener har noe helt spesielt.

Se Knut Arves opptreden og mentorenes tilbakemeldinger ovenfor!

– Høres ut som himmel og helvete

– Det er noe med den stemmen din som gjorde at det tok meg 0,0 sekund og så traff du meg med en gang. Du har den hesheten og er samtidig veldig troverdig. Det høres ut som du har gått gjennom himmel og helvete med stemmen din, noe som er veldig fint! Jeg synes du burde legge merke til at jeg var kjapp på avtrekkeren.

Det sa Yosef om opptredenen til Knut Arve. Men Hanne mente argumentet til sin medmentor ikke nødvendigvis var det beste.

– Avtaler eller ekteskap som inngås kjapt er ikke nødvendigvis de som varer lengst eller er mest suksessrike, påpekte Hanne.

– Jeg hørte noe mykt og varmt og er enig med det Yosef sier om litt levd liv i stemmen din, fortsatte hun.

Se opptredenene til alle deltakerne som har gått videre i «The Voice»!

Hadde ikke ventet å se Yosef

Til tross for kjappe motargumenter fra Hanne var det til slutt Yosef som fikk selskap av 47-åringen på sitt lag. Det var nemlig et uventet syn for Knut Arve på scenen.

– Det var fryktelig spennende, men det roet seg litt etter hvert. Særlig da Yosef snudde seg, det var stort. Han var jo den jeg minst hadde ventet at skulle snu seg i forhold til sjanger og stilart, men det var veldig mye sant i det han sa, sier deltakeren til tv2.no.

– Jeg syntes Yosef var så utrolig entusiastisk, så det var ikke noe å lure på. Han er en flott fyr, fortsetter han.

Se også: Oops! Her velger «The Voice»-deltakeren helt feil

– Betyr mye å komme videre

I kveld fikk vi se siste blind audition-program i sesongen, og fra neste uke får vi se to og to deltakere fra samme lag konkurrere mot hverandre i dueller. Det setter Knut Arve stor pris på å få oppleve.

– Det betyr veldig mye å komme videre i «The Voice». Man hopper i det, så det er veldig stort. Det er utrolig mange gode artister her, så det er flott å være blant dem.

Han håper at han kan få vist landet noe av det han har laget selv.

– Ambisjonene mine er absolutt å få fremføre min egen musikk etter hvert. Jeg har materiale til en plate snart, så vi får se.

Se intervju med Knut etter hans blind audition her:

Hvordan deltakerne gjør det videre i «The Voice» kan du se fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakerne og talentjakten på tv2.no/thevoice!