torsdag (Foto: TV 2)
torsdag (Foto: TV 2)

Se Odd Nordstoga og Liv Signe Navarsete i ellevill nynorsk-video i «Torsdag kveld fra Nydalen»

– Eg får lyst til å trekkje kniv, sier Odd Norstoga i språk-hyllest. Se video!

I kveld er «Torsdag kveld fra Nydalen» tilbake på skjermen igjen. Og blant godbitene i kveldens program er en nynorskhyllest utført av Herborg Kråkevik , Sigrid Bonde Tusvik , Liv Signe Navarsete , Odd Nordstoga og Bård Vegard Solhjell .

– Nordstoga ville ikke gå

Norstoga sier i sangen at han har «lyst til å trekkje kniv», mens Liv Signe Navarsete på sedvanlig vis påpeker at «dei veit ikkje kva dei pratar om».

LES OGSÅ: Her skjeller Navarsete ut velgeren

– Det var en veldig fin gjeng å spille inn musikkvideo med. Politikere har jo alltid dårlig tid, så vi brukte vel seks minutter med Bård Vegard og Liv Signe, mens Odd Norstoga nesten ikke ville gå. Vi angrer på at vi ikke ga han mer plass i videoen, sier Sigrid Bonde Tusvik til «God kveld Norge».

Med åpne flammer i studio ble innspillingen en varm opplevelse.

– Når vi så videoen synes vi det var litt lite flammer. Vi holdt på å smelte i stykker, og hadde en egen pyroman som styrte flammene, røper hun.

Se hele musikkvideoen i videovinduet over saken!

Datter av nynorsklærer

Selv er den nybakte «Torsdag kveld»-programlederen «blodfan» av nynorsk.

Les mer om «Torsdag kveld fra Nydalen» på programmets nettsider.

– Det er ikke tull, jeg er datter av en nynorsklærer, og hadde toppkarakter i nynorsk. Jeg kan lære folk nynorsk på en halvtime, sier Sigrid, som mener årsaken til at mange norske elever skyr nynorsk som pesten, er dårlige lærere.

– Det er mange dårlige nynorsklærere som selv misliker faget, men det er det letteste som finnes, mener Tusvik, som derimot innrømmer at hun hater matte...

«Torsdag kveld fra Nydalen» har premiere på TV 2 torsdag klokka 21.45.