minoraiola
minoraiola
TJENER RÅTT: Mino Raiola kan tjene 15 millioner kroner på å ordne Paul Pogbas overgang til Juventus. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)
TJENER RÅTT: Mino Raiola kan tjene 15 millioner kroner på å ordne Paul Pogbas overgang til Juventus. (Foto: JOSEP LAGO/Afp)

Zlatans agent kan tjene millioner på United-talent

Paul Pogba kan komme til å forlate Manchester United til fordel for Juventus i sommer.

Frankrikes U19-landslagsspiller Paul Pogba har vært med i Manchester Uniteds tropp de siste kampene, men har ikke fått spille.

LES OGSÅ: City snuser på Manchester United-talent

Nå kan stortalentet være på vei til Serie A og Juventus.

Ifølge britiske medier skal Manchester United vurdere å takke ja til et bud som gjør 18-åringen til Juventus-spiller til sommeren.

Punger ut til agenten
Juventus er villig til å tilby Paul Pogba en lønn på rundt 200.000 kroner i uken, og vil i tillegg gi agenten Mino Raiola en sum på 1,7 millioner pund - eller rundt 15 millioner kroner - for å ordne overgangen, skriver The Daily Mail.

Raiola er mest kjent som agenten til Zlatan Ibrahimovic, men har også Mario Balotelli på sin lønningsliste. Agentens første kjente spiller var Pavel Nedved, som i en årrekke spilte for nettopp Juventus.

Det franske talentet Paul Pogba kan bli den andre unge spilleren som forlater Manchester United på kort tid.

Nylig gikk Ravel Morrison til West Ham.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Paul Pogba (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Paul Pogba (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Omstridt overgang
Paul Pogbas kontrakt med Manchester United går ut neste sommer og angriperen har ennå ikke skrevet under på en ny kontrakt med rødtrøyene.

Ifølge Daily Telegraph har 18-åringen takket et kontant nei til Uniteds siste kontraktstilbud fordi han vil til Juventus.

Pogba kom til Manchester United fra Le Havre i 2009. Den franske klubben var lite fornøyd med måten United sikret seg Pogbas underskrift på.

LES: Fransk klubb beskylder United for slavehandel
LES: United frikjent i Pogba-saken

Le Havre anmeldte United til Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) for brudd på overgangsreglene, men Fifa mente at United ikke fikk Pogba til å bryte kontrakten med Le Havre, fordi han ikke hadde en profesjonell kontrakt.

Bør Manchester United selge Pogba til Juventus? Ta debatten i kommentarfeltet under!