MISTET SIN KVINNELIGHET: Undertøy er teamet i tredje episode av TV 2 programmet «STIL». Og her kommer både Dorthe Skappel og Mariann Thomassen med personlige avsløringer.
MISTET SIN KVINNELIGHET: Undertøy er teamet i tredje episode av TV 2 programmet «STIL». Og her kommer både Dorthe Skappel og Mariann Thomassen med personlige avsløringer.

Derfor tok Dorthe Skappel silikon

Dorthe Skappel med avsløring i nytt program!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er i tredje episode av programmet «STIL» på TV 2 at Dorthe Skappel avslører at hun har silikonpupper. Men hun hadde ikke gjort det igjen.

Les hvorfor i denne artikkelen!

I onsdagens episode av «STIL» på TV 2 er temaet undertøy, og programleder Dorthe Skappel og Mariann Thomassen deler hemmeligheter om det lille under...

– Det var vanskelig å komme dit hvor man føler at det man har er bra nok. Nå skal jeg skal avsløre noe for deg som jeg egentlig tror hele Norges befolkning egentlig vet, men som ingen har sagt noenting om, og langt mindre jeg, sier hun til programlederkollega Mariann Thomassen i programmet.

LES OGSÅ: Åse Kleveland: – Jeg ville heller dødd

Klarte ikke leve opp til idealet

– Jeg gikk i den fella som veldig mange jenter gjør, og jeg gjorde det i ganske sen alder, forteller hun.

– Det holdt ikke for meg å putte noenting inn her, sier hun og beker på bhen.

– Jeg måtte gjøre det på ordentlig. Så jeg har silikonpupper, avslører hun.

– Jeg følte at min kvinnelighet forsvant da jeg fikk barn. Det holdt ikke å ha «baklommer», og det idealet som jeg følte at jeg måtte leve opp til, det klarte jeg ikke helt å leve opp til. Jeg ville ha mine kvinnelige former, sier Dorthe.

– Det som var så rart er at når man gjør det, så endrer du hele oppfatningen av din egen kropp, og de klærne jeg hadde før kunne jeg ikke lenger ha på. Plutselig var det så veldig forpliktende. Jeg kunne ikke ha veldig sexy ting lenger, jeg var mer på det sexy i den perioden da jeg var mer flat.

– Det man egentlig skal tenke på ved å endre på det man er utstyrt med fra naturens side, er at du gjør noe som også gjør at du må endre hele deg. Så skulle jeg gjort noe om igjen, så skulle jeg aldri gjort det, avslutter Dorthe.

Se Dorthe og Marianns samtale og resten av STIL-programmet om undertøy på TV 2 Sumo (betaltjeneste).

LES OGSÅ: Du trodde kanskje ikke menn var opptatt av stil?

Var undertøysmodell

Det er ikke bare Dorthe som kommer med avsløringer i onsdagens episode av «STIL». For også Mariann Thomassen har en liten hemmelighet å komme med!

– Jeg har vært undertøysmodell for Ida Gulhav. Hofteholdere, korsett - jeg var undertøysbruden som kom inn på slutten, avslører Mariann.

LES OGSÅ: Er denne reklamefilmen for drøy?

– Hvordan var det da, spør makker Dorthe.

– Jeg var litt ute av komfortsonen, innrømmer Mariann.

– Tror du at du hadde følt deg annerledes hvis du hadde hatt litt mer pupper enn det du har, spør Dorthe.

– Det er kanskje det som er uvant. Jeg husker når jeg gikk på ungdomskolen så vokste puppene på de andre jentene i klassen, mens mine var fortsatt «same size». Jeg spurte meg: Skal de vokse ut nå? Nei, de skal nok ikke det, sier Mariann.

LES OGSÅ: Jenter, dette er siste mote!

– Jeg synes det er sexy når jeg ser damer som bare "Jeg har små pupper jeg, men whatever". At de har den selvtilliten på kroppen sin, uansett stor eller liten, valker eller ikke valker, store lår eller flat mage, litt stor rumpe eller liten rumpe. Det er feil på alle hvis vi skal begynne å analysere ting, sier Mariann.

– Hvis du kan bære kroppen din med stolhet er det pinadø sexy!

LES OGSÅ: Dorthe Skappel: Det var jeg og alle 14-åringene