STRØMPEBUKSE FOR MENN: Det italienske motehuset Emilio Cavallinis unisex strømpebukser slår an hos gutta. Ville du latt kjæresten din gå i strømpebukse?
STRØMPEBUKSE FOR MENN: Det italienske motehuset Emilio Cavallinis unisex strømpebukser slår an hos gutta. Ville du latt kjæresten din gå i strømpebukse?

Endelig, her er strømpebuksen for menn

Dette har du vel ventet på?

Se for deg følgende scenario: Du blir med en kjekk kar hjem fra byen. Ting blir hett, og dere begynner å kle av dere. Og plutselig står dere der og tar av dere strømpebuksen begge to! Det er faktisk ikke helt usannsynlig, for nå skal nemlig gutta også gå i strømpebukse, populært kalt «mantyhose».

LES OGSÅ: Jenter, dette er siste mote

Hva synes du om at menn skal gå med strømpebukser? Si din mening i avstemningen under!

Skapte unisex-strømper

Det italienske motehuset Emilio Cavallini har designet en rekke unisex-strømpebukser som slår an hos menn. Mannfolka skal utgjøre to-tre prosent eller 20-30 000 av motehusets kunder.

– Da vi startet vår nettbutikk, merket vi at mange strømpebukser i størrelsene medium-large ble kjøpt av menn. Så jeg gjorde et søk på Internett og oppdaget at det er en gryende trend med strømpebukser for menn, sier designeren til Women's Wear Daily ifølge NYmag.com (ekstern lenke).

Cavallini bestemte seg for å imøtekomme etterspørselen, og skapte unisex strømpebukser med større pusteevne, siden menn svetter mer enn det kvinner gjør. Om inspirasjonen er hentet fra middelalderen vites ikke, men én ting er i alle fall sikkert: menn i trikot har fått en helt ny betydning...

LES OGSÅ: Stjel stilen til «Gossip Girl»-stjernen Ed Westwick

GRYENDE TREND? Det italienske motehuset Emilio Cavallini satser
  på strømpebukser for menn.
GRYENDE TREND? Det italienske motehuset Emilio Cavallini satser på strømpebukser for menn.

Korte skjørt eller shorts?

Så hvordan skal egentlig mannfolka bruke strømpebukser? Ikke helt som kvinner med korte skjørt over, naturlig nok, men derimot på samme måte som de bruker ullundertøy, altså som et ekstra lag under buksene nå på vinteren.

LES OGSÅ: De kuleste butikkene for gutta

Designeren skal imidlertid selv ha spottet noen mer vågale herremenn som har brukt strømpebuksene under shorts.

Så til det store spørsmålet: Er ikke kvinner og menn - fra naturens side, skapt til å bruke litt ulike plagg ved lysken? Svaret er tja.

– Hvis det er greit for de italienske gutta, er det greit for verden, skal han ha sagt.

LES OGSÅ: Du trodde kanskje ikke menn var opptatt av stil? Tro igjen!