HOLD MUNN: Barcelona trener Josep Guardiola synes Yannick Noah burde holdt seg for god til å komme med de kontroversielle uttalelsene. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)
HOLD MUNN: Barcelona trener Josep Guardiola synes Yannick Noah burde holdt seg for god til å komme med de kontroversielle uttalelsene. (Foto: CRISTINA QUICLER/Afp)

Sjekk onsdagens fotballrykter: Guardiola: – Chelsea ringer hver dag

Pep Guardiola ønsket i Chelsea og Inter – men vurderer sabbatsår.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Se rykende ferskt FC Football: Englands yngste «Sir» returnerer

Premier League:

PSGs styrtrike eiere bekrefter at klubben vil kjøpeLiverpools Luis Suarez.

Hulk forsvinner etter alt å dømme fra de portugisiske ligalederne Porto ved endt sesong. Spørsmålet er bare hvem som greier å bla opp mest penger for kraftpluggen. Manchester City og Chelsea har begge nok kapital på lager, men nå sier Hulk at han godt kan tenke seg å spille for Barcelona eller Real Madrid.

Arsène Wenger ser for seg West Bromwich-spissen Peter Odemwingie som et glimrende tilskudd på Emirates. 30-åringen har med sine ni ligamål denne sesongen bidratt sterkt til at West Brom ligger trygt plassert midt på tabellen.

Chelsea har varslet storopprydning i sommer, og det har gitt AC Milan-ledelsen vann i munnen. Nå vil italienerne hente omstridte Ashley Cole etter sesongen.

John Guidetti er oppe i 18 mål på 17 ligakamper for Feyenoord – og advarer Manchester City mot å hente ham tilbake for en benketilværelse på Etihad Stadium.

Les også: Så feil tok verdens mest kjente fotballmagasin

Tottenham måtte jobbe lenge for å beholde Luka Modric foran inneværende sesong, og skal nå ha en såkalt lojalitetsbonus på rundt 30 millioner kroner klar for å sikre at kroaten blir værende på White Hart Lane.

Vi har tidligere omtalt Juventus' interesse for Manchester United-talentet Paul Pogba. 18-åringen ble hentet fra Le Havre på kontroversielt vis, men har ikke fått mye spilletid på A-laget under manager Sir Alex Ferguson. Derfor har Pogba nektet å skrive under på ny kontrakt, og forsvinner derfor gratis til Den gamle dame når kontrakten utløper.

Liverpool kan ende opp med å slippe Jonjo Shelvey på lån igjen. Blackpool og Middlesbrough er blant klubbene som kan bli 20-åringens oppdragsgiver ut sesongen.

Hatem Ben Arfa sier at han ønsker å bli «Den nye Cantona» i engelsk fotball.

Chelsea kan få problemer med å hente Roman Abramovitsj' førstevalg Pep Guardiola etter rapporter i Spania om at Barcelona-bossen, som går på ettårskontrakter i klubben, vurderer et sabbatsår om han skulle forlate Camp Nou. 41-åringen skal være redd for å bli utbrent om han ikke tar en pause.

– Chelsea ringer hver dag, hver dag, spøkte Guardiola da han fikk spørsmål om Chelsea-ryktene på en pressekonferanse tirsdag.

Les også: Abramovitsj' førstevalg: Pep Guardiola

Det er vanskelig å komme utenom Mario Balotelli i denne spalten. Dagens historie i britisk presse dreier seg om at sikkerhetsvakter ba 21-åringen ta av seg hetten under et besøk på et kjøpesenter i Manchester. Kjøpesenteret har regler for å sikre at overvåkningskameraene skal kunne se ansiktene til besøkende.

Balotelli, som forsøker å holde en lav profil etter strippeklubbesøket forrige uke, valgte å forlate senteret i stedet for å etterkomme vaktenes påbud.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Øvrig:

Liverpool- og Manchester City-aktuelle Javi Martinez (Athletic Bilbao) har innrømmet at han ikke synes han er verdt de rundt 295 millioner kronene det vil koste å kjøpe ham ut av kontrakten.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Robbie Fowler følges nå av Hull, Doncaster og Burnley etter at han sluttet å trene med Blackpool.

Hørt om Assani Lukimya-Mulongoti? Den kongolesiske forsvarsspilleren har sitt daglige virke i Fortuna Düsseldorf, men det varer neppe lenge, skal man tro rapportene fra Tyskland. Håvard Nordtveits Borussia Mönchengladbach og ligaleder Dortmund er blant klubbene som ser på 26-åringen – som kan gå gratis i sommer.

Tévez eller van Persie i sommer? Jeg foretrekker Ronaldo, sier AC Milan-eier Silvio Berlusconi.

Inter-eier Massimo Moratti skal være villig til å tilby Pep Guardiola en årslønn på 150 millioner kroner, hevdes det i Italia.

Roma planlegger et bud på 60 millioner kroner for å overtale Ajax til å slippe Gregory van der Wiel.

Og PSG nøyer seg ikke bare med Liverpools Luis Suarez. De har også Real Madrids Gonzalo Higuain ønskelisten.

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene