antonsen
antonsen

Atle Antonsen om Tommy Steine-angrepet: – Et anfall av ærlighet og uprofesjonalitet

Kalte komikerkollega «en jævlig døv fyr» som er kjip mot folk han ikke kan gjøre nytte av.

Atle Antonsen fikk mye oppmerksomhet etter at han langet ut mot Tommy Steine i et intervju i gratisavisen Natt&Dag. Reaksjonene lot ikke vente på seg, og flere av landets komikere uttrykte misnøye med uttalelsene til komikeren.

Da Antonsens nye TVNorge-serie «NAV» hadde premiere i Oslo tirsdag kveld, møtte Antonsen pressen. Og bråket rundt uttalelsene har han lagt bak seg.

Se intervju med Atle Antonsen i videovinduet øverst i saken.

– Ærlighet og uprofesjonalitet

Steine (Foto: Stella Pictures)
Steine (Foto: Stella Pictures)
– Det er jeg egentlig ferdig med å kommentere. Det var et anfall av ærlighet og uprofesjonalitet som traff media. Og det er en dårlig kombinasjon, sier Antonsen til «God kveld Norge».

I det nevnte intervjuet svarte komikeren følgende på spørsmål om hvem som er landets minst morsomte humorist:

– Det er jo Tommy Steine. Han er kjip mot folk han tror han ikke kan gjøre nytte av.

Videre uttalte han at Steine er en «jævlig døv fyr» og at han er en bedre humorist enn han er som kar.

Les mer: Antonsen slakter Steine i Natt&Dag-intervju

Ny serie

Det Antonsen derimot vil prate om er hans nye serie «NAV», som onsdag har premiere på TV Norge. Serien er en videreføring av NRK-serien «Etaten» som gikk på TV for noen år siden.

I serien spiller komikeren NAV-arbeider Tor Varhaug.

– Min karakter har vært sykemeldt mer eller mindre i fem og et halvt år. Mer eller mindre også innlagt og medisinert - og har slitt fælt. Han prøver seg nå forsiktig i en bitteliten veilederstilling i NAV, og håper at det skal gå smertefritt. Det kan jeg vel røpe at det ikke gjør, sier Antonsen med et smil.

Les også: Atle Antonsen: – Det er helt forferdelig å spille «Bent»

(artikkelen fortsetter under bildet)

nav (Foto: TV Norge)
nav (Foto: TV Norge)

Krøller

I likhet med i «Etaten» har Antonsens karakter i «NAV» kraftige krøller. Noe som ikke alltid er like greit når kamera er skrudd av.

– Krøllene er definitivt på plass, og det har vært mye å lide seg gjennom der. Det går ut over privatlivet på alle måter. Jeg mister all myndigheter over barna, så det er fire tunge måneder med krøller. Det er rotpermanent vi snakker om, og det blir bare borte når du klipper deg, sier komikeren.

Les også: «Dag» solgt til Hollywood