Arjen Robben (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)
Arjen Robben (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Robben aktuell for London-retur

Og det er ikke bare Chelsea som er interessert ...

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

Tottenham er ute etter å sikre seg Blackburns talentfulle kantspiller Junior Hoilett (21) for en billig penge. Hoilett blir Bosman-spiller og overgangssummen vil ventelig bli avgjort av et såkalt tribunal. Også Arsenal er interessert i canadieren.

Aston Villa reddet et poeng mot Blackburn i helgen, og nå kan de være villige til å slippe reservekeeper Brad Guzan til Ipswich på lån.

Kontraktssagaen rundt Robin van Persie fortsetter. Nå sier Arsène Wenger at Arsenal vil gjøre alt klubben kan for å forsikre seg om at scoringsmaskinen blir værende på Emirates.

Liverpool skal være klare til å by 15 millioner pund – drøyt 130 millioner kroner – for den franske landslagsspissen Olivier Giroud. 25-åringen har scoret 16 mål på 23 kamper for Montpellier denne sesongen. Men obs: også mektige Bayern München har fått øynene opp for Giroud.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Arjen Robben er aktuell for en retur til Chelsea. Nederlenderen kan gå for så lite som 90 millioner kroner ettersom kontrakten hans løper ut om et års tid. Også Arsenal og Tottenham er interessert.

Det har også vært kjent en stund at Arsenal og Spurs er interessert i Marseille-spissen Loïc Remy. Franskmannen sier nå at det ville vært en drøm å spille i Premier League.

Barcelona-manager Pep Guardiola skal være Roman Abramovtisj' førstevalg til å ta over etter André Villas-Boas på Stamford Bridge.

Også José Mourinho skal være et alternativ, etter ryktene om at portugiseren gir seg i Madrid etter sesongen.

Det ryktes også at Villas-Boas kranglet med Fernando Torres på Chelseas treningsfelt bare dager før han fikk sparken. Da hjelper det heller ikke at Roberto Di Matteo, som har fått ansvaret ut sesongen, skal være enda mer upopulær blant spillerne enn Villas-Boas.

Les også: Abramovitsj' førstevalg: Pep Guardiola
Les også: – Chelseas mange managerbytter flaut for Premier League

For å toppe det hele sier Luiz Felipe Scolari, manager i Chelsea i sju måneder sesongen 2008-90, at det blir et helvete å jobbe for Roman Abramovitsj for den neste som kommer inn dørene på Stamford Bridge.

Aston Villa-manager Alex McLeish har avslørt at klubben har begynt et søk etter de beste spillerne som er ledige på markedet, men holder fast ved at han fortsatt har penger til rådighet fra klubbeier Randy Lerner.

Se rykende ferskt FC Football: Englands yngste «Sir» returnerer

Pavel Pogrebnjak er naturligvis en populær mann på Craven Cottage etter hat tricket mot Wolves i helgen. Nå ønsker Fulham-manager Martin Jol å beholde den innlånte russeren.

Roberto Mancini har gitt Mario Balotelli en bot på 250.000 pund – tilsvarende 2,2 millioner kroner – etter at urokråka ble avbildet i forbindelse med et besøk på strippeklubb i Liverpool.

– Kanskje et giftemål vil hjelpe hjelpe ham med å finne roen. Det kan være svaret, for jeg er sikker på at han skjønner at han har gjort en feil, sier Mancini om 21-åringen.

– Det ser ut til at hva som helst kan skje med ham akkurat nå. Han er sin egen verste fiende, og det er ingen tvil om at han burde ha lært nå. Når du er profesjonell fotballspiller bør du vite at du ikke kan være ute til etter to på natten, så kort tid før kamp.

Øvrig:

Juventus fortsetter å overvåke situasjonen til Luis Suarez i Liverpool. De har også følere ute når det gjelder Robin van Persie, Alex Song og Manchester United-talentet Paul Pogba.

Les også: Nedturen har begynt for Carvalho

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Leverkusen-keeper René Adler er i søkelysene til Schalke og Hamburger SV.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene