STRIPPOTELLI: Mario Balotelli kan bli vraket etter å ha besøkt en strippeklubb i Liverpool. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
STRIPPOTELLI: Mario Balotelli kan bli vraket etter å ha besøkt en strippeklubb i Liverpool. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)

– Balotelli i strippetrøbbel

Roberto Mancini kan vrake Mario Balotelli etter strippeklubbesøk.

Se Manchester City - Bolton direkte på TV 2 PL HD 1 eller i vårt kampsenter kl. 16.00.

Mario Balotelli kan bli vraket til lørdagens kamp mot Bolton etter en visitt på en strippeklubb i Liverpool natt til fredag, skriver The Sun.

Balotelli ble fotografert på vei ut at strippeklubben «X In The City», på et tidspunkt der Roberto Mancini helst hadde sett at den italienske urokråka var hjemme og sov.

City-spillerne skal alltid være hjemme og i seng på den tiden, når det er mindre enn 48 timer til kamp.

Les også: Balotelli gjorde det igjen: - Raffaella, jeg elsker deg

I det minste var Balotelli edru da han besøkte strippeklubben, ettersom stjernespissen ikke drikker alkohol pleier ikke det å være et problem.

Balotelli var også ventet å starte kampen, ettersom både Edin Dzeko og Sergio Agüero spilte landskamp i midtuken.

Før Mancini fikk vite om Balotellis nye nattlige eskapader tok han den Italia-vrakede angriperen i forsvar.

– Mario er den beste italienske spissen, 100 prosent sikkert. Jeg håper det at han ikke spilte for Italia vil hjelpe for resten av sesongen, sier Mancini.

Les også: Balotelli Italia-vraket på grunn av temperamentet

– Vi vet Mario er en toppspiller, men han må forbedre oppførselen sin, la Mancini til fredag, uvitende om at han Balotelli hadde besøkte «X In The City» lenge etter leggetid samme natt.