Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det går ikke på skinner for Vålerengas Mohammed Fellah for tiden. Unggutten har slitt med lite spilletid og skader i oppkjøringen til årets tippeligasesong. Derfor har han fått beskjed om å spille på rekruttlaget denne helgen. Samtidig skal A-laget til Sverige for å møte Djurgården.

Vraket
Fellah selv hadde foretrukket å være med over grensen.

– Jeg fikk beskjed om at det er best at jeg spiller 90 minutter, noe jeg ikke ville fått mot Djurgården. Personlig mener jeg at jeg kommer i bedre form av å spille sammen med førstelaget, men sjefen bestemmer, sier Fellah til tv2.no.

A-lagsspillerne Yssouf Koné, Gudmund Taksdal Kongshavn og Chuma Anene blir også å finne i rekruttlagets kamp mot Eidsvoll i Valhall lørdag.

Les også: Prislapp på Børven: 4,5-5 millioner kroner

Som en av Norges mest lovende angrepsspillere innrømmer Fellah at situasjonen ikke er slik han skulle ønske at den var.

– Selvfølgelig er jeg frustrert. Jeg vil jo vise meg fram, sier Fellah.

– Jeg må jo ha spilletid for å utvikle meg. Med tanke på alderen min så er spilletid akkurat det jeg trenger, sier Fellah.

Les også: En regnefeil skyld i nesten-konkurs i FFK Sport AS

Forholdet til Andresen
22-åringen sier selv at forholdet til trener Andresen er bra, men utenfor fotballbanen har ikke de to så mye med hverandre å gjøre.

– Jeg drar på jobb, trener og så er vi ferdig med det. Jeg har ikke noe forhold til ham ved siden av fotballen, sier Fellah.

Fellah avventer nå situasjonen og sier at han får se hva som skjer etter morgendagens kamp. Overgangsvinduet i Norge stenger 31.mars.

Les også: Vaagan Moen fikk legendedrakten i LSK

Vil utkonkurrere Gunnarsson
Etter at Veigar Páll Gunnarsson ble hentet til klubben i fjor er det blitt mindre spilletid for Fellah.

Islendingen har nærmest lagt beslag på «tierrollen» i Vålerenga, men Fellah akter ikke å gi opp kampen helt ennå.

– Veigar er jo førstevalget og jeg må kjempe mot ham - det har jeg også planer om å gjøre. Jeg skal jobbe knallhardt for å få den plassen og det må også han gjøre for å beholde den, sier Fellah.

TV 2 Sporten har ikke lykkes med å komme i kontakt med Vålerenga-trener Martin Andresen.