hereisxhoved
hereisxhoved

Her er tidenes morsomste eksamensbesvarelser

Klarer du å finne X?
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skolebenkene verden over er fulle av kreative elever.

Og selv om de ikke alltid vet svarene på oppgavene de får utdelt, gjør mange av dem iherdige forsøk.

En gang i blant dukker det også opp noen bersvarelser som er fantastisk morsomme, til tross for at de er feil.

Websiden Funny Exam er en side hvor engelske og amerikanske lærere har lastet opp de festligste besvarelsene de har mottatt fra elever.

Noen av disse har du kanskje sett før, for de har eksistert på nettet en stund, men du tar sikkert ikke skade av et gjensyn.

onetesticle (Foto: Funnyexam.com)

Spørsmål: Kan en mann fortsatt få barn med bare én testikkel?

Svar: Nei, jenter syns ikke sånt er attraktivt.

vaginabear

I denne oppgaven skal eleven vise hvor man finner livmoren, men har i stedet valgt å tegne et kattedyr. Her kunne han nok fått mer igjen av å gjette, men festlig er det jo.

uglyboy (Foto: Funnyexam.com)

Noen ganger er responsen fra lærerne like morsomme som elevenes svar. Og her tyder mye på at dette kanskje ikke er første gangen Judy prøver seg på en frekkis.

---

ladygaga (Foto: Funnyexam.com)

«Hermafrodite» betyr tvekjønnet på godt norsk. Og denne eleven har tydeligvis forstått at det har noe med sex å gjøre, og dermed gamblet på at Lady Gaga kan være svaret. Vi har ingenting mer å tilføye.

fuckduck (Foto: Funnyexam.com)

Staving er for mange noe av det vanskeligste på skolen. Og det er fort gjort å stokke om på forbokstaver. Denne eleven har startet oppgaven meget godt, men desverre har muligens konsentrasjonen dabbet av mot slutten. Og da er det fort gjort at «duck» blir «fuck», uten at man mener noe vondt med det.

---

takeoutcenti

Det er mulig læreren hadde håpet på en demonstrasjon av hvordan man regner centimeter om til meter. Men når oppgaven er formulert som "For å forandre centimeter til meter så..." stemmer det jo hundre prosent at man skal ta bort «centi».

hereisx (Foto: Funnyexam.com)

Dette er en ubestridt klassiker og en av våre absolutte favoritter. Igjen må lærerne passe på ordvalget sitt. «Regn ut» og «Finn» er ikke det samme.

---

globalwarming (Foto: Funnyexam.com)

Enda en matteoppgave med et kreativt svar. Teksten på dette arket sier "Denne hvalrossen har mistet hjemme sitt på grunn av global oppvarming og har flyttet inn i matteboken min. Jeg beklager for eventuelle ubehageligheter på dens vegne."

sheisawoman

Dette bildet er en klassiker og vi kunne derfor ikke droppe det. Vi vet helt ærlig ikke om dette faktisk er en ekte besvarelse, men uansett hvor den kommer fra lever den i dag sitt eget liv på nettet.

---

scissors (Foto: Funnyexam.com)

Tegning er viktig i skolen. Og i begynnelsen er det mange som sliter med å tegne rette streker. Da kan fort en saks foreksmpel bli lignende bemerkelsesverdig mye på en mannlig kroppsdel, uten at det nødvendigvis er tilsiktet.

giraffes

Her har eleven valgt å tolke naturfagsoppgaven på egen hånd. Og påpeker at giraffene, til tross for at de beviser Darwins Theory er hjerteløse dyr, som burde lære seg å dele med de som har litt kortere halser.

---

expand (Foto: Funnyexam.com)

«Expand» blir utvid på godt norsk. Og hvorav læreren sannsynligvis mente at eleven skulle dele opp ligningen har han heller valgt å ta utrykket bokstavelig talt.

---

racism

Hva kaller vi vitenskapen hvor man klassifiserer levende ting? Her har eleven prøvd å resonere seg frem. Og tenkt siden man kan klassifisere en del levende ting i raser er det kanskje mulig at rasisme er vitenskapen vi er ute etter? Godt forsøk. For de som lurer er det egentlige svaret taxonomi.

hardwater (Foto: Funnyexam.com)

Ja stort sett kortere enn dette er det vanskelig å forklare hva hardt vann er. For de som lurer er hardt vann en betegnelse på vann med høy konsentrasjon av kalsium og magnesium, men vi syns nesten dette svaret fortjente i hvert fall et halvt poeng.

Følg Nårje på Facebook. Klikk her!

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook. Klikk her