elisabeth (Foto: Roger Fosaas, © ps)
elisabeth (Foto: Roger Fosaas, © ps)

Digger Lillebjørn

Elisabeth Carew har fått et nytt syn på den folkekjære artisten.

Elisabeth Carew skriver tekster på engelsk og hørte på reggae som liten. Likevel falt den unge artisten pladask for Lillebjørn Nilsen.

Les også: Tone fikk sexdikt av Aksel

Lot magefølelsen styre

Den 8. mars er det premiere på forestillingen «Postkort fra Lillebjørn», en forestilling med Lillebjørn Nilsens sanger i hovedrollen, skriver Dagbladet i papirutgaven sin.

Den folkekjære artisten har endelig latt magefølelsen styre og latt andre ha ansvar for sangene hans. En av disse er Elisabeth Carew. Før forestillingen kjente hun bare til de mest kjente sangene hans, men etter å ha jobbet med sangene hans har hun nå fått et helt nytt syn på Lillebjørn.

– Jeg hørte mest på reggae da jeg var liten, men gjennom dette stykket har jeg fått et veldig sterkt forhold til ham. Jeg er jo låtskriver selv, og synes det er helt fantastisk, sier Elisabeth til Dagbladet.

Les også: – Jeg er forbanna

Et geni

Hun beskriver sangene til Lillebjørn som «enkle, men treffende», og det er nettopp dette som gjør han til et geni. Selv skriver Elisabeth på engelsk, men innrømmer at hun kanskje vil skrive noen tekster på norsk.

Ikke lov

Etter å ha sett deler av forestillingen kunne Lillebjørn slå seg til ro med magefølelsen. Han likte både scenografi og framførelser av verkene sine.

– For meg er det veldig viktig å ta vare på sangene mine. De er mine malerier. Du kan jo ikke male bart på «Skrik», det er ikke lov det, sier Nilsen.

Les også: John Carew eier leiligheter til over 110 millioner kroner