London (TV 2 Sporten): Det er klart for en ny Premier League-runde med flere storkamper. Liverpool og Arsenal er et solid startskudd på helgen, og det er Tottenham og Manchester United som avslutter det hele på White Hart Lane.Lørdag 3. mars:
ANFIELD
Liverpool - Arsenal, kl. 13.45 | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: Mark Halsey, Lancashire
Begge klubbene går til helgens storkamp fulle av selvtillit og optimisme etter forrige helgs oppturer. Liverpool sikret seg et etterlengtet trofé med seier i Ligacupen over Cardiff, mens Arsenal viste styrke med å komme tilbake i derbyet mot erkerivalen Spurs.

Dette kan bli en kamp som får stor betydning for hvem som til slutt sikrer fjerdeplassen i Premier League. The Gunners ligger for øyeblikket best an, men scouserne har gode muligheter om de beseirer Arsene Wengers gutter.

Samtidig har ikke Arsenal tapt på de fire siste besøkene til den røde delen av Beatles-byen. Skulle Liverpool ta tre poeng, blir det første gang de slår londonerne i begge ligaoppgjørene siden 1999/2000-sesongen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

ETIHAD STADIUM
Manchester City - Bolton kl. 16.00 | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: Mark Clattenburg, Tyne & Wear
For andre helg på rad skal Manchester City møte et bunnlag på eget gress, og nok en gang får de muligheten til å legge press på byrival Manchester United, som først spiller søndag. De lyseblå er inne i en periode der få er i stand til å stoppe dem, og få tør tippe at Bolton har noen som helst sjanse på Etihad Stadium.

Les også: Vil hente John Guidetti tilbake til City

Skulle City slå Bolton, vil de sette ny rekord i Premier League. Ingen har tidligere spilt 14 ligakamper på hjemmebane fra starten av sesongen uten å avgi poeng. Gjestene har ikke vunnet på de ti siste borteturene til Manchester.

Mario Balotelli scoret for City mot Blackburn (Foto: ANDREW YATES/Afp)

THE HAWTHORNS
West Bromwich - Chelsea, kl. 16.00 | TV 2 PL HD2 og tv2sumo.no
Dommer: Phil Dowd, Staffordshire
Engelske aviser bruker daglig spaltemeter på om Andre Villas-Boas har en framtid i Chelsea eller ikke. Mange spår at Mesterliga-møtet med Napoli kommer til å avgjøre om han får sparken. Uansett, portugiseren leder i hvert fall blåtrøyene mot West Bromwich. Statistikken tatt i betraktning er det lite som tyder på at Chelsea skal feile på The Hawthorns. Londonerne har nemlig vunnet elleve av elleve mulige mot WBA i Premier League-sammenheng.

Heller ikke Roy Hodgson kan skilte med en imponerende resultatliste mot Chelsea. Den rutinerte manageren har bare vunnet én av de ni siste. West Bromwich er i strålende form etter å ha knust både Wolverhampton og Sunderland.

André Villas-Boas (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

EWOOD PARK
Blackburn - Aston Villa, kl. 16.00 | TV 2 PL HD3 og tv2sumo.no
Dommer: Howard Webb, South Yorkshire
Blackburn fikk det ikke uventet tøft borte mot Manchester City sist, og de ligger under streken på dårligere målforskjell enn Queens Park Rangers. Rovers er avhengige av å sanke poeng jevnt og trutt framover, og mot et Aston Villa som ikke ser ut til å utvikle seg under Alex McLeish, bør det være muligheter.

Det skuffende 0-0-resultatet mot Wigan gjorde at presset på McLeish ble ytterligere forsterket. For Birmingham-klubben hjelper det heller ikke at Darren Bent er ute med skade, og at Robbie Keane nå er tilbake hos LA Galaxy. Villa står nå med fire strake kamper uten seier.

LOFTUS ROAD STADIUM
Queens Park Rangers - Everton, kl. 16.00 | tv2sumo.no
Dommer: Kevin Friend, Leicestershire
Tapet for vestkantnabo Fulham var et nytt bevis på at Mark Hughes foreløpig ikke har klart å snu den dårlige Queens Park Rangers-trenden. Med bare fire poeng på seks kamper, er det waliserens svakeste start som manager i Premier League.

Everton er ubeseiret i de fem siste kampene, men QPR sikret sesongens første seier da de slo nettopp scouserne på Goodison Park i fjor høst.

THE BRITANNIA STADIUM
Stoke - Norwich, kl. 16.00 | tv2sumo.no
Dommer: Michael Oliver, Northumberland
Stoke tok en viktig trepoenger over Swansea, og mot Norwich er det forventet at klubben fortsetter i samme spor. Midtsjiktet av Premier League-tabellen er så jevnt at pottemakerne kan avansere flere plasser med triumf.

Og det er nettopp Norwich som «The Potters» har mulighet til å ta igjen. Laget tapte ikke overraskende for Manchester United, men Alex Ferguson mente at kanarifuglene var best.

Tilsvarende oppgjør på Carrow Road endte 1-1.

Nytt FC Football: Husker du intervjuet med Englands yngste «Sir»? Nå er han tilbake

DW STADIUM
Wigan - Swansea, kl. 16.00 | tv2sumo.no
Dommer: André Marriner, West Midlands
Wigan har spilt tre kamper på rad uten å tape, og er for første gang denne sesongen ute etter å forlenge rekken til fire. Swansea på eget gress bør være overkommelig, og det er også høyst nødvendig. Roberto Martinez sine menn ligger fortsatt sist i Premier League, men veien opp til trygg grunn er bare ett lite poeng.

Swansea gikk på et nytt nederlag i Stoke, og man kan nesten se konturene av noe som er i ferd med å utvikle seg til å bli en tøff overlevelseskamp. Blir det nederlag på DW Stadium, vil de stå bokført med tre strake.

Søndag 4. mars:
SPORTS DIRECT ARENA
Newcastle - Sunderland, kl. 13.00 | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: Mike Dean, Cheshire
Det er duket for hatoppgjør i nordøst. Newcastle har blitt rost opp i skyene av de aller fleste denne sesongen, men de viste svakhet mot Wolves sist. Det at de rotet bort en 2-0-ledelse mot bunnlaget, ga dem en advarsel om at ingenting går av seg selv.

Samtidig gikk Sunderland på en enda større smell. Stortapet for West Bromwich kom som en stor overraskelse – spesielt med tanke på hvor solide de har vært under Martin O'Neill.

Historisk har Newcastle et overtak på erkefienden. The Magpies har totalt vunnet 51 av lokaloppgjørene, mens The Black Cats står bokført med 41 triumfer.

CRAVEN COTTAGE
Fulham - Wolverhampton, kl. 15.05 | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: Mike Jones, Cheshire
Fulham-troppen fikk et løft med å slå rivalen Queens Park Rangers på Loftus Road. Sikrer de sin tredje strake trepoenger, vil londonerne snuse på en plass som vil gi spill i Europa til høsten. Fulham vil også revansjere nederlaget på Molineux fra det omvendte oppgjøret tidligere i sesongen.

Terry Connor debuterte med poeng som Wolves-sjef, men klubben må få gode resultater på jevnlig basis for å sikre ny Premier League-kontrakt. Wolves bare vunnet én av de 12 siste ligakampene.

Gareth Bale gjorde alt selv mot Norwich. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

WHITE HART LANE
Tottenham - Manchester United, kl. 17.10 | TV 2 PL HD1 og tv2sumo.no
Dommer: Martin Atkinson, West Yorkshire
Mai 2001 var forrige gang Tottenham klarte å slå Manchester United.

Det er elleve år og 21 kamper siden. Spurs gikk på en kjempesmell mot Arsenal, og Harry Redknapp innrømmer at det blir en utfordring å slå tilbake etter å ha blitt smadret av «The Gunners».

Manchester United har kommet best ut av toppkampene denne sesongen.

Fire seiere av seks mulige er ett poeng mer enn byrival Manchester City. Wayne Rooney har scoret hele ni ganger mot motstand fra London, noe som er flest i Premier League.

Nytt FC Football: Husker du intervjuet med Englands yngste «Sir»? Nå er han tilbake