Storberget Jack Davis
Storberget Jack Davis

Se rykende ferskt FC Football: Englands yngste «Sir» returnerer

Fjorårets yngste ekspert i TV 2s Premier League-sendinger, Walcotts "you know"-rekord og to groundhoppere som når den magiske 92 baners-grensa.

Se den nye FC Football-episoden i videovinduet øverst.

I TV2s Deadline day-sending fra august i fjor, stod vår reporter Ole Magnus Storberget utenfor treningsfeltet til Tottenham.

Rett før han skulle inn på direkten, forsvant intervjuobjektet hans. Så han måtte ty til det som var tilgjengelig, en av de yngste menneskene som er blitt kalt "sir" dette århundret. Nå har den unge gutten blitt lokalisert på ny, og Ole Magnus har intervjuet han igjen, selvfølgelig utenfor Spurs Lodge.

Les også: Hei, Wenger! På tide å hente Lansbury tilbake?

Brødrene Kjell Morten og Bjarte Hjartøy er blitt medlemmer av en ekslusiv klubb: fotballsupportere som har besøkt samtlige 92 stadioner i de fire øverste divisjonene i England. Vi var med da de fikk den siste biten i samlingen.

Vi tar også en nøyere titt på derbyet i Nord-London forrige helg. Arsenal-keeper Szczesny viser glede, Theo Walcott setter ny rekord i å si "you know" flest ganger på kort tid, og vi ser på om Mike Dean ble glad eller bare tok et par skolejentehopp da Tottenham scoret mot Arsenal.

Les også: Vil hente John Guidetti tilbake til City

Mark Hughes har et problem med håndtrykk etter kampen, og denne gangen var det Martin Jol som gjorde noe feil. Vi har tatt en titt på Mark Hughes sin håndtrykkproblemer de siste sesongene.