Plan Artistgalla
Plan Artistgalla

Vil du bli med på årets Artistgalla?

Delta i konkurransen og vinn billetter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kjente norske og internasjonale artister stiller opp når TV 2 i samarbeid med Plan Norge åpner dørene til direktesendt Artistgalla. TV 2 og Plan ønsker alle som er faddere eller ønsker å bli fadder med inn i sendingen.

Feirer 75 år

I år er Plan 75 år, og som en del av TV 2s Artistgalla ønsker organisasjonen å hedre Plan-faddernes innsats og engasjement.

– For å gjøre stas på våre 115 000 faddere i Norge, ønsker vi bilder av så mange som mulig av dem, sier kommunikasjonssjef Jørn Johansen.

– Det kan være bilde av deg, deg og hunden din eller hele storfamilien om du vil – det er helt opp til deg. Som en stor fadderfamilie vil bildene bli vist på TV 2 lørdag 17. mars.

Delta i konkurransen

For å delta i konkurransen må du sende inn bildet ditt på e-post til artistgalla@plan-norge.no. Husk å legge ved navn på avbildede og bosted, og merk mailen med «VINN BILLETTER».

Send inn ditt bilde før 14. mars, og du er med i trekningen av to billetter til feiringen og TV 2s Artistgalla. Hvis du ikke allerede er fadder, kan du bli det ved å fylle ut søknadskjema her.

Direktesendt TV-sending

Artistgallaen på TV2 sendes direkte fra Christiania Teater i Oslo lørdag 17. mars fra kl 21.40. I løpet av kvelden får seerne oppleve en rekke musikalske opptredener fra kjente nasjonale og internasjonale artister.

Det blir også noen sterke og rørende øyeblikk når både artister og andre kjente mennesker møter sine fadderbarn. I tillegg vil et telefonpanel med kjente mennesker ta imot innringere som ønsker å bli Plan-faddere.

Målet med Artistgallaen er å rekruttere flere faddere slik at Plan kan utvide sitt arbeid for fattige barn. Som Plan-fadder bidrar man til at barn i fattige land får mulighet til en bedre framtid.

Se Artistgallaen på TV 2 lørdag 17. mars fra klokken 21:40.

Les alt om Artistgallaen på arrangementets egen nettside.