orjan (Foto: TV 2)
orjan (Foto: TV 2)

Her har komikeren akkurat blitt fridd til

Komikerfrue spurte på selve skuddårsdagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Komiker Ørjan Burøe og hans vakre modellkjæreste Marna Haugen har snakket om bryllup i en årrekke, uten at de har tatt det store steget.

Frir på bloggen

orjan (Foto: Hommedal, Marit)
orjan (Foto: Hommedal, Marit)
Tradisjonen ved skuddårsdagen 29. februar, er at det er kvinnen som frir til mannen, og dermed bestemte Marna seg for å ta saken i egne hender.

For en stund tilbake startet hun bloggen Komikerfrue, og onsdag publiserte hun et innlegg som inneholdt intet mindre enn et frieri til sin kjære.

Les også: Ørjan Burøe skadd under TV3-innspilling

– Sikker på «ja»

– Det at det er jeg som tar initiativet er egentlig et tilfelle av urolig bra timet skuddår, en sjelden sjanse til å gjøre noe så spesielt og morsomt. Ørjan har mast flere ganger og er egentlig sur for at vi ikke har giftet oss alt, så jeg er ganske sikker på å få et ja, sier Marna til «God kveld Norge».

Frieriet er nøye planlagt.

– Jeg håper at dette vil være et kompliment til Ørjan og en premie til oss selv. Ørjan ville aldri i verden trodd at jeg klarte å stelle i stand noe sånt, han klager ofte over at jeg ikke overrasker han, forteller hun.

Les også: Komiker la ut nakenbilde på Facebook

Ørjan på sin side aner fint lite om Marnas planer, og hvordan han reagerer på frieriet, kan du se alt om i lørdagens «God kveld Norge».

Profilert par

Ørjan Burøe er kjent fra både scene og skjerm, og har blant annet hatt suksess på TV-skjermen i komiprogrammet «Judas» på TVNorge og som programleder for TV 2 Zebra-programmet «Splitter pine gal».

Marna har vært deltaker i «Top Model» på TV3 og ble kåret til Miss Norway i 2003.

Paret forlovet seg i Brasil i 2005, men brøt forlovelsen ett år senere. Kort tid etterpå fant de imidlertid tilbake til hverandre, og i 2008 ble de foreldre til lille Theodor.