Tvilingene Mary Kate og Ashley Olsen har hele tiden vært hete navn i Hollywood etter at de slo igjennom som barnestjerner i serien «Under samme tak».

Men det er tvillingparets lillesøster som det nå ryktes at skal ha kapret drømmemannen.

Les ogsåAlexander Skarsgård:– Min mor drepte nesten seg selv :

Delte kvelden sammen

Elizabeth Olsen er også skuespiller og skal ha blitt observert heftig flørtende med den svenske kjekkasen Alexander Skarsgård under etterfesten til årets Oscar-utdeling, melder New York Post.

Isteden for å mingle med gjestene tilbragte de to store deler av kvelden sammen skriver avsien, ifølge svenske Expressen.

– De satt i et hjørne og pratet sammen, forteller en kilde til avisen.

23-år gamle Elizabeth og 35-årige Alexander oppholdt seg på festen til avisen Vanity Fair som ble avholdt på Sunset Tower i Los Angeles etter at utdelingen var over.

Les også:Alexander Skarsgård på hemmelig Norges-besøk

Klar for rampelyset

Elizabeth har forøvrig norsk-danske røtter og spiller i den kommende storfilmen «Martha Marcy May Marlene» og er selv klar for å ta rampelyset slik som sine søstre.

– De hadde ikke noe valg. De begynte TV-karrieren når de var seks måneder gamle. Det var ikke noe de bestemte selv, sier hun.

Skuespilleren skal ha et nært forhold til sine søstre.

Med tanke på tvillingenes stilling i bransjen hadde hun lett kunnet seile på deres berømmelse, og få et navn i Hollywood. Men det har hun forsøkt å styre unna da hun var yngre

– Da jeg var yngre ville jeg ikke bli en del av sirkuset. Jeg var aldri interessert i kjendisfester. Skulle jeg bli kjent skulle det være for noe jeg utrettet selv.

Les mer: Olsen-tvillingenes ukjente søster trer frem i rampelyset