FLØRT?: Elizabeth Olsen og Alexander Skarsgård skal ha flørtet hele natten under etterfesten til Oscar utdelingen.
FLØRT?: Elizabeth Olsen og Alexander Skarsgård skal ha flørtet hele natten under etterfesten til Oscar utdelingen.

Het flørt mellom lillesøster Olsen og Alexander Skarsgård

Elizabeth Olsen sjekket opp en av Sveriges heteste skuespillere.

Tvilingene Mary Kate og Ashley Olsen har hele tiden vært hete navn i Hollywood etter at de slo igjennom som barnestjerner i serien «Under samme tak».

Men det er tvillingparets lillesøster som det nå ryktes at skal ha kapret drømmemannen.

Les ogsåAlexander Skarsgård:– Min mor drepte nesten seg selv :

Delte kvelden sammen

Elizabeth Olsen er også skuespiller og skal ha blitt observert heftig flørtende med den svenske kjekkasen Alexander Skarsgård under etterfesten til årets Oscar-utdeling, melder New York Post.

Isteden for å mingle med gjestene tilbragte de to store deler av kvelden sammen skriver avsien, ifølge svenske Expressen.

– De satt i et hjørne og pratet sammen, forteller en kilde til avisen.

23-år gamle Elizabeth og 35-årige Alexander oppholdt seg på festen til avisen Vanity Fair som ble avholdt på Sunset Tower i Los Angeles etter at utdelingen var over.

Les også:Alexander Skarsgård på hemmelig Norges-besøk

Klar for rampelyset

Elizabeth har forøvrig norsk-danske røtter og spiller i den kommende storfilmen «Martha Marcy May Marlene» og er selv klar for å ta rampelyset slik som sine søstre.

– De hadde ikke noe valg. De begynte TV-karrieren når de var seks måneder gamle. Det var ikke noe de bestemte selv, sier hun.

Skuespilleren skal ha et nært forhold til sine søstre.

Med tanke på tvillingenes stilling i bransjen hadde hun lett kunnet seile på deres berømmelse, og få et navn i Hollywood. Men det har hun forsøkt å styre unna da hun var yngre

– Da jeg var yngre ville jeg ikke bli en del av sirkuset. Jeg var aldri interessert i kjendisfester. Skulle jeg bli kjent skulle det være for noe jeg utrettet selv.

Les mer: Olsen-tvillingenes ukjente søster trer frem i rampelyset