MOTE OG ENGASJEMENT: I sammenheng med det nye TV 2 programmet «STIL» der Mariann Thomassen og Dorthe Skappel er programledere, arrangerer tv2.no/mote, Plan Norge og Artistgallaen en konkurranse der vi leter etter Norges mest engasjerte moteblogger.
MOTE OG ENGASJEMENT: I sammenheng med det nye TV 2 programmet «STIL» der Mariann Thomassen og Dorthe Skappel er programledere, arrangerer tv2.no/mote, Plan Norge og Artistgallaen en konkurranse der vi leter etter Norges mest engasjerte moteblogger.

Er du Norges mest engasjerte moteblogger?

Vinn en helaften med kjendisene under Artistgallaen på TV 2! Tv2.no/mote, «STIL» og Plan Norge leter etter deg med sans for både mote og engasjement!

I forbindelse med TV 2-programmet «STIL» leter Tv2.no/mote, «STIL» og Plan Norge etter Norges mest engasjerte moteblogger! Vinneren får en helaften under Artistgallaen på TV 2! Vil du være med i konkurransen?

Vi leter etter Norges mest engasjerte moteblogger, og ser etter deg som er opptatt av stil og mote, men også verden rundt deg! Du viser engasjement for utvikling og solidaritet med de som ikke er like priviligerte som oss. Konkurransen er for alle, uansett kjønn, alder og hvor man blogger. Er du usikker på hva du skal skrive om? Gå inn på nettsidene til bistandsorganisasjonene for inspirasjon og informasjon!

Bli med på konkurransen her!

Konkurransen arrangeres i sammenheng med TV 2-programmet «STIL», og programleder Mariann Thomassen oppfordrer motebloggere til å bli med i konkurransen.

– Bloggere med mange treff og lesere bør bruke populariteten sin til noe som kan være nyttig for andre. Det å hjelpe andre som ikke har det like bra som oss i Vesten gir så utrolig mye! Motebloggere får her muligheten til å uttrykke seg på en annen måte enn kun å skrive om mote. Det blir morsomt å lese om hva de enkelte motebloggerne brenner for, sier Mariann Thomassen til tv2.no/mote.

– Vi vet at det er mange bloggere der ute som er opptatt av stil og mote, og som også er opptatt av verden rundt seg, av urettferdighet mellom den rike og den fattige delen av verden. Det oppfordrer vi nå bloggerne til å skrive om, sier Unni Claussen i Plan Norge.

- Alle som toucher inn på stil og mote i bloggen sin kan være med i konkurransen om å bli Norges mest engasjerte moteblogger. Vinneren er en blogger som klarer å se utover Norges grenser og engasjere leserne til å bry seg, sier Claussen.

Hva vinner du?

Norges mest engasjerte moteblogger får en helaften med kjendisene under TV2s Artistgalla for Plan i Oslo 17. mars. Vinneren får gå på den røde løperen med kjendisene. Du får blogge live fra telefonpanelet. I tillegg dekkes reise til Oslo, og opphold på Rica Hotel G 20 for vinnerbloggeren og én person i følge med denne *.

Om konkurransen

Alle kan delta i denne konkurransen, uansett hvor på nettet du blogger. Du melder deg på ved å klikke her (ekstern lenke). De ti bloggerne med flest stemmer blir vurdert av en jury. Det er derfor viktig at du får så mange som mulig til å stemme på akkurat deg fra i dag og frem til 15. mars. Vinneren blir offentliggjort torsdag 15. mars og kontaktet personlig. Lykke til!

*Dersom du er ikke er myndig, må du ha med deg en person over 18 år.

«STIL» på TV 2

«Hva tar du på deg, og hvorfor», er temaet for TV 2s nye programserie «STIL» som har premiere 5. mars 2012.

«STIL» er et program om mote og personlig stil, og i hver episode møter programlederne Dorthe Skappel og Mariann Thomassen ulike mennesker og miljøer, samt kjendiser som snakker om sin egen stil. Blant kjendisene vi møter er Pushwagner, Åse kleveland, Kari Traa, motedesigner Kristian Aadnevik og Oslo-ordfører Fabian Stang.

Hver episode tar utgangspunkt i et plagg/tilbehør. Dorthe møter en kjent person som har et eget forhold til denne type plagg, mens Mariann utforsker miljøer der dette plagget står sentral i forhold til deres stil og uttrykk.

«STIL» samarbeider med Plan Norge frem mot Artistgallaen 17. mars.

Vil du ha en smakebit av «STIL» som har premiere på TV 2 mandag 5.mars - da bør du sjekke ut videoen i denne artikkelen!

Tv2.no/mote vil følge «STIL» tett, og du vil finne både intervjuer, bakgrunnsmateriale og andre spennende artikler om programmet på våre nettsider.

Logorekke
Logorekke