Fetterne som konkurrerer i The Voice (Foto: TV 2)
Fetterne som konkurrerer i The Voice (Foto: TV 2)

Disse fetterne skal konkurrere i «The Voice»

– Jeg trodde han kom for å heie på meg!

I fredagens «The Voice» er Ole Alexander Mæland (32) og Inge Andreas Jacobsen (23) blant deltakerne vi får se på skjermen. Dette er definitivt ikke første gang de to møtes.

– Vi er fettere. Da jeg kom hit i dag så jeg ham, og tenkte som rett og rimelig var at tanta mi har sendt tekstmelding om at jeg var her og at han kom for å heie på meg. Det slo meg ikke at han er et gedigent talent sjøl, sier Ole Alexander i venterommet før han går på scenen.

Skeptisk til talentprogrammer

Inge Andreas er altså ingen heiagjeng. Han har også kommet for å konkurrere om gunsten til både TV-seere og mentorer, men forteller at han var skeptisk til å bli med i programmet.

– Jeg har egentlig vært veldig skeptisk til å bli med på noe sånt som «The Voice», men da jeg så at fetteren min også var med så skjønte jeg at det var det riktige valget. Han er en musiker og har levd av musikk i mange år, og hvis han kunne være med på noe sånt så kunne vel jeg jeg det også! sier han til tv2.no.

Se også: Slik reagerte Dag da bestevenninna gikk videre i «The Voice»

Har ikke sett programmet

«The Voice» har hatt sterke åpningstall, og forrige fredag ga ny rekord med 716.000 seere snitt. Inge Andreas forteller at han ikke var en av dem.

– Vet du hva? Jeg er nesten litt irritert, fordi jeg har ikke fått sett et eneste program, av forskjellige grunner. Jeg har sett hvordan noen av de andre har gjort det på nett, men ikke rukket å se et helt program, forteller han.

– Jeg er egentlig ganske allergisk mot talentprogrammer på TV. Men jeg får inntrykk av at «The Voice» er et program som har en annen innfallsvinkel enn mye av de lignende programmene. Det er et mye mer positivt program, både for deltakere som er videre og for de som ikke er det. Det har også en seriøsitet som er bra, og som gjør at jeg tåler det, fortsetter han.

Se også: «The Voice»-Silje holdt sangtalentet skjult

– Ikke min beste opptreden

23-åringen håper folk som ser fredagens program sjekker ut ting han har gjort tidligere. Han er nemlig ikke helt fornøyd med hvordan det gikk på blind audition.

– Jeg synes ikke den blind auditionen var min beste opptreden, jeg hadde veldig mye mer å gå på teknisk. Men jeg håper opptredenen gjør at folk vil gå på nett og sjekke ut andre ting jeg har gjort innenfor musikk også! Jeg har for eksempel gitt ut et album på iTunes med bandet TV Experience, som er hjertebarnet mitt kreativt sett.

Nå gjenstår det kun å se om Hanne Sørvaag, Magne Furuholmen, Yosef Wolde-Mariam og/eller Sondre Lerche snur stolene under opptredenene til de to fetterne. Inge Andreas mener de har grunn til å feire selv om en av dem skulle ryke ut.

– Hvis bare en av oss går videre er det fett nok!

Hvordan det går med Inge Andreas og Ole Alexander kan du se fredag klokken 20.00 på TV 2. Les alt om deltakerne og talentjakten på tv2.no/thevoice!

Se mentorene rocke «The Voice»-scenen her:

590471