I denne ukens «Til toppen av Norge» ble det Azhar Majothi som tapte byggeklossduell mot Rolf Brennskag.

– Da jeg så tårnet falle sammen, tenkte jeg bare «føkk». Jeg var ganske klar over at det falt etter ti sekunder. Det er ikke så mye å tenke på. Tårnet falt og jeg var ute. Det var kjipt, sier Azhar.

Duellvinneren Rolf klarte ikke å juble etter seieren.

– Man blir jo lettet når man går videre fra en duell, men jeg klarte ikke å juble for at jeg seiret over Azhar. Det er så blandede følelser. Han er en god kamerat og kjempekar, sier Rolf.

– Jeg kommer til å savne dette her

Azhar meldte seg på for å få bedre kontakt med sin tvillingbror Azfar – som røk ut i første program – samt oppleve norsk natur. Selv om det første målet falt bort ganske fort, føler han at han er mer i kontakt med naturen nå enn før.

Les også: Denne gjengen skal reise til toppen av Norge

– Jeg har hatt en fantastisk tur og jeg føler meg mer som en villmann enn jeg har gjort noen gang. «The dude» har markert seg som en person som ikke bare er chill, men også en leder. Jeg kommer til å savne dette her. Jeg kommer nok tilbake til naturen for å være villmann igjen, sier han.

Valgte Rolf Christian som neste turleder

Før Azhar reiste hjem, fikk han i oppgave å velge en ny turleder til neste etappe. Valget falt på Rolf Christian Vabø Øren.

– Jeg tror Rolf Christian vil gjøre det veldig bra som turleder. Og så er det er ikke noe stress å lede denne gjengen her. Alle vet hva de driver med, og Rolf Christian har så mye energi og er dyktig. Han skal ikke undervurderes.

– Jeg ble veldig overrasket over at Azhar valgte meg. Vi har selvfølgelig noen likheter, men det at han til slutt valgte meg hadde jeg faktisk ikke trodd. Jeg er selvfølgelig veldig glad for at han valgte meg, og jeg skal prøve å gjøre en så god jobb som mulig.

Tidligere har Azfar Majothi, Tanya Kimberly Amundsen, Heidi Anita Rasmine Crantz, Kari Hylland og Anneline Gretland tapt byggeklossduellen og har måtte reise hjem.

Følg «Til toppen av Norge» på Facebook

Se «Til toppen av Norge» onsdag klokken 20.00 på TV 2!