James Rodriguez.
James Rodriguez. "Sør amerikanske Cristiano Ronaldo" (Foto: MIGUEL RIOPA/Afp)

Sjekk mandagens fotballrykter: Dette kan bli Uniteds «nye Ronaldo»

Manchester United interessert i Ronaldo-kopi, og Arsenal vil sprenge banken for Robin van Persie.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:

The Sun skriver at Sunderlands Stephane Sessegnon har hatt en god sesong, og ønskes i følge ryktene av både Tottenham og Arsenal.

Aston Villa skal være interessert i å hente Scott Dann fra Blackburn etter sesongslutt, for å styrke de bakre rekkene i Birmingham-klubben, skriver Daily Mirror.

Olivier Giroud har skutt Montpellier til toppen av fransk fotball. Nå ønsker spilleren med 16 seriemål i fransk liga en overgang til Arsenal, melder the Sun. Samtidig skal Arsenal ha tilbudt ledestjernen Robin van Persie knappe 1,5 million kroner i ukelønn for å signere ny kontrakt hos London-klubben. Det vil i tilfelle bryte klubbens nåværende lønnsstruktur. Nederlenderens kontrakt går ut etter neste sesong.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Fulham er klar til å låne den tidligere Real Madrid-spilleren Mahamadou Diarra fra Monaco ut sesongen, hevder Daily Mail.

André Villas Boas ønsker ikke at Frank Lampard skal forlate Chelsea, til tross for den velkjente riften mellom de to.

Les også: Denne suseren fra Gutiérrez er rundens mål

Manchester City fortsetter å låne ut unge spillere som ikke får spilletid på det stjernespekkede mannskapet. Den 18 år gamle spanjolen Juan Roman skal på lån til Crystal Palace for resten av sesongen, ifølge Daily Mirror.

«Den sør-amerikanske Cristiano Ronaldo» følges av Manchester United. Colombianeren James Rodriguez spiller i dag for Porto.

Barcelona-spiller Seydou Keita kan være på vei til Premier League. Både Newcastle og Liverpool er interessert i den defensive midtbanespilleren.

Chelsea skal også være interessert i Lukas Podolski melder tyske Express. Tidligere har Arsenal vært kraftig linket til Ståle Solbakkens stjernespiller.

Serie A/La Liga:

Barcelona er ute etter Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez når overgangsvinduet åpner igjen. Dermed ser det dårlig ut for Manchester Citys sjanser til å signere baskeren.

Samme klubb skal være ute etter Chelseas Ashley Cole hevder Daily Star. Samtidig har Roman Abramovitsj fortalt venstrebacken at det er uaktuelt at han forlater klubben.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Serie A i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Inter sliter på fotballbanen for tiden, og Claudio Ranieris dager virker å nærme seg slutten. Napolis suksesstrener Walter Mazzari nevnes som erstatter. Mazzari selv hevder spekulasjonene ikke interesserer han.

Robin van Persie er ettertraktet, og om han ikke signerer ny kontrakt med Arsenal, står Juventus klar til å legge inn et bud på angrepsstjernen, ifølge rapporter i Italia. Liverpool-linkede Gaston Ramirez er også ønsket i Torino, skriver Insidefutbol.

Genoa skal være interessert i å kjøpe Dieumerci Mbokani fra Anderlecht skriver talkSPORT. Dermed får Fulham konkurranse om spilleren.

John Guidetti er heit for tiden, og nå spekuleres det om han ikke vil returnere til Manchester City etter lånet fra Feyenoord. AC Milan skal være interessert i å lage en svensk superduo på topp med Ibrahimovic allerede i klubben, skriver Goal.com.

Øvrig:

Sporting Lisboa må slåss med AC Milan og Sunderland i kamp om de svenske talentene Robert Mirosavic og Linus Wahlquist.

Det rike kinesiske laget Guangzhou Evergrande er linket til Borussia Dortmund-angriper Lucas Barrios. Avtalen vil i tilfelle koste 10 millioner euro hevder Insidefutol.

Ryktene rundt André Villas Boas er mange. Tidligere har Inter vært nevnt som mulig destinasjon for Chelsea-sjefen, men nå spekuleres det i en retur til Porto på Caught Offside.

Ifølge kilder i Makedonia er Dimitrija Lazarevski er på vei til et av Kazakstans beste lag: hovedstadslaget Astana.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene