messifrispark
messifrispark

Messis magiske frispark avgjorde

Nok en gang var det den lille argentineren som sørget for Barcelona-seier. Se scoringene her!

Videoinnhold fra Canal +

Atlético Madrid - Barcelona 1-2

Real Madrid ser ut til å ha kontroll i kampen om seriegullet i Spania, men Barcelona har ikke gitt opp ennå. Og hvorfor skal det gjøre det, så lenge de har Lionel Messi?

Mot Atlético Madrid viste verdens beste fotballspiller nok en gang frem sine magiske egenskaper med kula da han avgjorde kampen med et frispark av aller høyeste klasse.

Dani Alves sendte Barcelona i ledelsen etter å ha avsluttet en mønsterangrep i førsteomgang, men Falcao sørget for at lagene var like langt da han scoret 1-1-mål like etter pause.

Les også: Sjekk Ronaldos frekke hælscoring

Ti minutter før slutt fikk Barcelona frispark på hjørnet av sekstenmeteren til Atlético Madrid. De fleste ventet på at Xavi skulle skru ballen innover mot mål med høyrefoten, men i stedet var det Messis venstrefot som ble tatt i bruk.

Med en perfekt bue gikk ballen over en sovende Atlético-mur, høyt opp i luften og landet perfekt ned i hjørnet. Så godt som utagbart for Thibaut Courtois.

Se scoringene i videovinduet øverst!

Dermed er luken mellom Real Madrid og Barcelona fortsatt på 10 poeng etter at 24 serierunder er gjennomført. Cristiano Ronaldo (29 scoringer) ligger ett mål foran Lionel Messi (28 scoringer) i kampen om toppscorertittelen.