Pety 13 Real Madrid
Pety 13 Real Madrid

Se YouTube-videoen som førte til Real Madrid-kontrakt for «Pety» (13)

Tror du på eventyr? Det gjør nok den 13 år gamle brasilianeren som er i ferd med å signere for Real Madrid etter å ha blitt oppdaget gjennom internett.

Se YouTube-videoen som imponerte de spanske klubbene øverst i saken

En video lastet opp av faren til Luiz Henrique sos Santos (13) på videonettstedet YouTube skal ha ført til at brasilianeren får kontrakt med Real Madrid.

Unggutten, som går under artistnavnet «Pety», ble invitert på prøvespill av flere spanske klubber som følge av videoen, og har imponert nok til å bli tilbudt en kontrakt av selveste Real Madrid.

Dette skriver den spanske avisen Marca som siterer brasilianske medier.

Kjøpte videokamera for å filme sønnens fotballevner
Pappa Amaro dos Santos sin beslutning om å investere i et videokamera for å filme guttungen som hadde imponert familiemedlemmene i en årrekke med sine fantastiske egenskaper på fotballbanen, ser ut til å ha vært en veldig vellykket en.

Med videokameraet filmet han sønnen sin spille fotball, og satte sammen en video av guttungens beste øyeblikk. Han sammenligner de også med lignende øyeblikk fra fotballproffenes verden.

Det resulterte i videoen du kan se øverst i denne saken.

Som følge av videoen ble «Pety» invitert til Real Betis på prøvespill, hvor han imponerte den spanske klubbens trenerteam. Når overgangen falt gjennom av økonomiske grunner tok Real Madrid kontakt.

Andre YouTube-klassikere:
Ballgutten Dylans (14) superrefleks er sett av millioner
325 000 har sett Huseklepp «The Beast» på YouTube

Ikke fullført avtale
De ville også se på YouTube-fenomenet som de hadde hørt var i Spania.

– Jeg trente bra og fikk vist hva jeg kan på fotballbanen. Guttene her er raske og gode teknisk. Språket er litt vanskelig, men det er mulig å forstå, sier 13-åringen selv til Marca.

Så god var han på treningsoppholdet at han angivelig fikk tilbud om en kontrakt av den spanske storklubben.

Avtalen er likevel ikke helt i orden, siden den også vil innebære å flytte hele familen dos Santos til Spania. Den må dermed økonomisk godkjennes av Real Madrids styrende organer.

Om handelen skulle strande på de siste skjærene i sjøen står den brasilianske storklubben Cruzeiro klar til å signere «Pety», men i følge Marca er Real Madrid guttens, og familiens, førstevalg.