Fredag gjestet Mariann Thomassen og Dorthe Skappel «Senkveld» i forbindelse med TV 2s nye moteprogram «STIL», og Dorthe avslørte sitt pinligste moteøyeblikk...

– Det var min verste periode ever

På spørsmål fra Senkveld-gutta om hva hun liker å ha på seg, er Dorthe sikker i sitt svar.

– Mitt signaturplagg er ullgenseren. Jeg elsker ullgensere i alle farger og fasonger. Ullgenser, bare ben og saltvannslook - da er jeg i mitt ess, sier Dorthe.

ELSKER ULLGENSERE: Dorthe Skappel er gjerne å se i glamourøse kjoler på skjermen, men kler seg gjerne avslappet og enkelt privat. (Foto: Glenn Svendsen, © gs)
Og hva er det styggeste du eier?

– En onepiece! Det var min verste periode ever! Jeg tenkte at dette er comfy, men da jeg gikk på kjøpesenteret, var det jeg og alle 14-åringene som gikk med den, innrømmer Dorthe.

Lady Gaga har hermet etter Mariann

Stil går på personlighet, sier Mariann, som er kjent for å stille på den røde løperen i gymdrakt.

– Noen vil synes veldig mye, og andre er mer nedtonet. Mariann vil gjerne være i sentrum, hun liker å være tydelig og det er noe av det morsomste med å jobbe med henne - hun er tydelig i sin stil, sier Dorthe om makkkerens stil.

– Mariann var før sin tid. Se hva som skjer med Lady Gaga nå - hun har rett og slett hermet etter Mariann, sier Dorthe.

Og selvsagt har de to ferske STIL-programlederne moteråd til sine programlederkolleger i Senkveld.

– En dress signaliserer makt og autoritet. Det er litt kjedelig. Dere jobber i underholdningsbransjen, det er gøy og det er fresht, kom igjen liksom; - pimp den opp litt, sier Mariann om dressene Thomas og Harald har på seg i studio.

Nytt mote- og stilprogram på TV 2

STIL: Programlederne Dorthe Skappel og Mariann Thomassen skal lede «STIL» - et program om mote og personlig stil som har premiere på TV 2 5.mars.
«STIL» er et program om mote og personlig stil. I hver episode møter programlederne Dorthe Skappel og Mariann Thomassen ulike mennesker og miljøer, samt kjendiser som snakker om sin egen stil.

Blant kjendisene vi møter i TV 2-programmet «STIL» er Pushwagner, Åse kleveland, Kari Traa, motedesigner Kristian Aadnevik og Oslo-ordfører Fabian Stang.

Få en smakebit av programmet i denne artikkelen!

Du kan også lese mer om «STIL» på bloggen til Mariann Thomassen her!

Hver episode tar utgangspunkt i et plagg eller tilbehør. Dorthe møter en kjent person som har et eget forhold til denne type plagg, mens Mariann utforsker miljøer der dette plagget står sentral i forhold til deres stil og uttrykk.

«STIL» har premiere 5. mars, og vil samarbeide med Plan frem mot Artistgallaen 17. mars.

Klarer du ikke vente til premieren? Eller er du rett og slett bare nysgjerrig? Få en smakebit på «STIL» i videoen under!

Tv2.no/mote vil følge «STIL» tett, og du vil finne både intervjuer, bakgrunnsmateriale og andre spennende artikler om programmet på våre nettsider.

«STIL» vil gå på TV 2 kl.19 mandag til fredag uke 10 og 11.

Denne artikkelen er skrevet av Kjersti Skar Staarvik og Ida Elise Eide Einarsdóttir.