Amerikanske pannekaker som bryter fysiske lover

Her er oppskriften på pannekaker så porøse at de klarer å suge opp ufattelige mengder med lønnesirup.

vardoen pannekaker2 (Foto: Fra boken 'Tøff mat')
vardoen pannekaker2 (Foto: Fra boken "Tøff mat")
Amerikansk frokost med pølser, burgere av pølsefarse, toast, eggerøre, poteter og pannekaker. Skal det være, så skal det være!  (Foto: Fra boken 'Tøff mat')
Amerikansk frokost med pølser, burgere av pølsefarse, toast, eggerøre, poteter og pannekaker. Skal det være, så skal det være! (Foto: Fra boken "Tøff mat")

I Amerika er pannekakene mye tykkere enn våre pannekaker. Mannen bak flere populære barer og restauranter i Oslo, Jan Vardøen, har tatt med seg de porøse pannekakene til Norge. Pannekakene serverer han på The Nighthawk Diner, restauranten på Grünerløkka inspirert av den amerikanske diner-tradisjonen. Jan Vardøen er aktuell med boken «Tøff mat», der han deler sine vanlige og uvanlige oppskrifter. Her avslører han også opps

Mer innhold fra TV 2