I rollen som Chuck Bass i tv-serien «Gossip Girl» er han alltid velkledd - og Ed Westwick er ikke noe dårligere på hjemmebane. Vi gir deg tipsene til hvordan du kan stjele stilen til «Gossip Girl»-stjernen.

Hva synes du om stilen til Ed Westwick? Si din mening i kommentarfeltet under!

Tv2.no/mote er Norges nye moteportal! Hos oss får du alltid det siste innen mote og skjønnhet, samt muligheten til å bli med på spennende konkurranser!

Rocka og elegant

Ed Westwick er kjent for sin rocka, men elegante stil og sitt klassiske tilbehør. Resultatet er et avslappet, men gjennomført uttrykk som gjør han til en av de best kledde stjernene på tv-skjermen. Faktisk ble Ed Westwick kåret til årest best kledde brite i 2011 av herremagasinet GQ.

LES OGSÅ: Gutter, denne trenden bør dere få med dere!

Øye for detaljer

Ed Westwick har et øye for detaljer, og det er nettopp tilbehøret som er hans sterkeste side i form av det lille ekstra. Tilbehøret er gjerne klassisk, som for eksempel et brysttørkle i blazeren, lakksko eller et elegant slips.

LES OGSÅ: De kuleste butikkene for gutta

ROCKA LUKSUS: Ed Westwick kan å kombinere det rocka med et mer pyntete. Denimjakke (kr 830, Mexx), t-skjorte med håndavtrykk (ca kr 890, Paul Smith/MrPorter.com), sorte jeans (kr 1099, C Nolan), lommetørkle med ruter (kr 195, Derek Rose/MrPorter.com), skinnsko i gråblått (kr 2099, Sand)

Sverger til dressen

Som i rollen som Chuck Bass i «Gossip Girl» kan Ed Westwick kunsten å bruke dressen. Skuespilleren er ofte stilren, og enkel i sine valg av dresser, noe som gir et elegant og maskulint uttrykk.

LES OGSÅ: Slik kjøper du undertøy til en kvinne

Og hva er så hemmeligheten bak den perfekte dressen? Riktig snitt! Og her kan gutta lære av Ed Westwick. Dressen skal nemlig ikke være hverken for trang eller for posete, og derfor er det viktig å oppgradere seg på dressfronten fra tid til annen. Dressen fra 20-årene er nok ikke like flatterende på 50-årsdagen.

STILREN TRENDSETTER: Ed Westwick kan kunsten å kle seg i dress. Grå dressjakke (kr 1499, H&M), stripete skjorte (kr 995, Filippa K/Nelly.com), dressbukse (kr 599, H&M), smalt slips i grått (ca kr 560, Paul Smith/MrPorter.com), sorte lakksko (ca kr 710, Bianco)