Andre Villas Boas,  Chelsea manager. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Andre Villas Boas, Chelsea manager. (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Presset Chelsea-sjef: – Det er jeg som har ansvaret

André Villas-Boas hevder han har støtte fra spillere og klubbledelse.

Etter at Chelsea sliter i ligaen og tapte 1-3 for Napoli i første kamp i åttedelsfinalen i Mesterligaen, er manager André Villas-Boas en meget presset mann.

Det skrives spalte opp og spalte ned om spilleropprør fra Chelseas etablerte stjerner og hvilke managere som finsiktes som erstattere - der sistemann på listen er Rafa Benitez.

På torsdagens pressekonferanse svarte 34-åringen på spørsmål om situasjonen i klubben. Og Villas-Boas sa han tar alt ansvar.

Se video fra pressekonferansen øverst.

- Det er en retning og en person som tar ansvaret og det er meg. Spillerne trenger ikke å ta det og bør ikke ta det, sa portugiseren.

André Villas-Boas sa at kaptein John Terry er ute i seks uker etter en kneoperasjon, men håper at han blir klar tidligere.

På spørsmål om forholdet til de største stjernene i troppen, som Ashley Cole og Frank Lampard, avviste han alle spekulasjoner om tillitsbrudd.

- Forholdet er bra. Det er ingen problemer, Villas-Boas, som også avviste rapportene om at Ashley Cole skal ha sag at Chelsea ikke vil vinne trofeer med managerens taktikk.

Han sa at han ikek forventet at spillerne hoppe tav glede når de ble vraket, men at det viktigste er laget.

- Det er individer som utgjør laget og vi vil gjøre dem bedre hver dag og det er akkurat det vi prøver på. Full støtte, delvis støtte eller hvilken som helst støtte betyr ikke noe.