PAPPA: I lørdagens «Hver gang vi møtes» snakker den tidligere partyløven Vinni åpenhjertig om hvordan det var å bli pappa. (Foto: Tv 2)
PAPPA: I lørdagens «Hver gang vi møtes» snakker den tidligere partyløven Vinni åpenhjertig om hvordan det var å bli pappa. (Foto: Tv 2)

Vinni snakker ut om papparollen på TV

Åpenhjertig Vinni i «Hver gang vi møtes»: – Å få barn er alt.

Artisten Vinni har sammen med en rekke av Norges største artister mimret rundt store norske musikk-øyeblikk - og gitt de nytt liv i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

Paperboys-stjernen ble pappa til sønnen Leonel i 2008, sammen med kona Tone Oraini Selfors. Mange år med hard festing, doping og et røft artistliv var dermed brått over.

– Heftig, utfordrende og slitsomt

I lørdagens «Hver gang vi møtes» snakker den tidligere partyløven åpenhjertig om hvordan det var å bli pappa.

Se klippet fra lørdagens TV-program i videovinduet øverst i artikkelen.

– Jeg har levd i 30 år og bare tenkt på meg selv, plutserlig kom jeg til et punkt hvor det ikke handler om meg i det hele tatt lenger, forteler Øyvind «Vinni» Sauvik.

Les også: Vinnis «Sommerfuggel i vinterland» sett av nesten 700.000 på nettet

Han forteller at det har vært tøft til tider, men at det har gitt nytt perspektiv i livet hans.

– Det å få barn er alt. Det er så fett som det kan være, det er så heftig, så utfordrende og slitsomt som det går an å være - det er liksom alt. Selv om jeg ikke synes det da, så ser jeg tilbake til før jeg fikk barn - da var det jævlig tungt. Hva har du å leve for da? Spør artisten.

På fjerde plass

Fra rampelyset til bleieskift ble en stor overgang, innrømmer den populære artisten.

– Det er en kjempeutfordring at ting ikke skal handle om meg. Jeg er ikke hovedpersonen i livet mitt lenger. Jeg er ikke på første- eller andreplass lenger. Siden vi har fått oss hund - er jeg plutserlig på fjerde plass. Selv om det er slitsomt, så er det gøy også.

I programmet forteller artisten at han setter stor pris på oppdragelsen han har fått i sin oppvekst.

– Oppdragelsen jeg har hjemmefra har redda meg flere ganger. Jeg håper sønnen min også får et slik perspektiv, at når det butter og står i mot, har han et fundament i bunn som gir han trygget, og som gir han mulighet til å ta de riktige valgene, forteller rapperen.

Les også: Vinni: – Jeg blir helt satt ut, jeg