Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 28. februar klokken 20.00 er det klart for sesongpremieren av «Skogheim flytter inn».

Følg «Skogheim flytter inn» på Facebook

Alexander Rybak (26) er første kjendis som får besøk i leiligheten sin på Aker Brygge.

Han er mest kjent for oss som Melodi Grand Prix artisten som vant i 2009 med låten «Fairytale». Den hviterussiske artisten er også kjent for sine danseferdigheter i den svenske utgaven av «Skal vi danse», og han har spilt i filmen «Yohan» – barnevandrer og dubbet tegnefilm.

Vært personlig trener siden han var 19 år

Men visste du at Rybak også er personlig trener på Aker Brygge?

Dette er noe programleder Kristin Skogheim får erfare når hun flytter inn i Rybaks ungkarsleilighet. De oppsøker treningsstudioet og Kristin får en leksjon i hvordan hun skal trene.

– Jeg har vært personlig trener siden jeg var 19 år. Siden jeg holder på med studier som er pedagogiske hjelper det meg å være personlig trener ved siden av studiene. Jeg får brynt meg på den pedagogiske delen i kommunikasjonen mellom trener og elev. Men mange som kommer hit tror det er skjult kamera når jeg dukker opp som personlig trener, sier Alexander Rybak.

Les også: Her er Christer Falcks smoothieoppskrifter

Alexander prøver å forstå kvinner

Kristin Skogheim møter en åpenhjertig artist. Rybak forteller om sin barndom hvor han selv påstår at han var egoistisk, han snakker blant annet om hvordan han lager og tenker rundt musikken sin og hvordan hans forhold til kvinnen er.

– Jeg prøver å bli flink til å forstå kvinner. Hele livet er det en skole i å forstå dem og slik skal det vel være. Den dagen man forstår alt er vel «game over», og det tar vel en livstid å forstå en jente, sier en åpenhjertig Rybak.

I tillegg til Alexander Rybak har Kristin Skogheim flyttet inn denne sesongen hos Lars Bohinen, Jenny Jensen, Arne Treholt, Kathrine Sørland, Elsa Lystad, Wenche Andersen, Linda Johansen, Tore Halvorsen, Lisa Stokke, Geir Kvarme og Trine Haltvik.

Se «Skogheim flytter inn» på TV 2 tirsdager klokken 20.00!