Gravide glamourmodeller, bare bryster og blottede kjønnsorgan. Velkommen til en litt annerledes motevisning...

Hva synes du om motevisningen? Morsomt pr-stunt eller billig triks? Si din mening i kommentarfeltet under!

Nakenvisning var pr-stunt

Hattedesigner Robyn Coles overrasket alle med en noe utradisjonell motevisning under London Fashion Week tidligere denne uken. For det var ikke hattene som var i fokus under den litt annerledes motevisningen.

Det var under designerens debutvisning at modellene stilte splitter nakne på catwalken kun i ført en hatt på hodet. Til Daily Mail innrømmer designeren at den lettkledde motevisningen var et pr-stunt for å trekke folk til visningen.

LES OGSÅ: Jenny Skavlan om Moods of Norway: – Man kan lage så dyre og fine klær man bare vil, men det må selge

GRAVID GLAMOURMODELL: Glamourmodell Sophia Cahill stilte splitter naken på catwalken under London Fashion Week.

Gravid glamourmodell

Blant modellene var den gravide glamourmodellen og tidligere Miss Wales 2010, Sophia Cahill. Cahill, som er en god venn av designeren, er gravid i åttende måned, og stilte splitter naken på catwalken.

– Hun er en jeg viste som var mer enn villig til å kaste klærne. Jeg syntes det var fint at hun var gravid under visningen. Du ser aldri slikt innen mote, sier Robyn Coles til Daily Mail.

LES OGSÅ: Denne dama er et moteikon

MED RUMPA BAR: Var det «keiserens nye klær» hattedesigneren Robyn Coles viste frem under London Fashion Week?

Keiserens nye klær

– Jeg ville bruke modeller i ulike størrelser og fasonger. Jeg er en stor tilhenger av det. Og med tilbehør som hatter spiller det ingen rolle hva slags størrelse eller fasong du er.

Om hattedesigneren skal fortsette med nakne modeller vites ikke, men én ting er i alle fall sikkert - begrepet «keiserens nye klær» har fått en helt ny betydning.

LES OGSÅ: Moods of Norway: – Vi har alltid gjort ting på vår egen måte

UTEN EN TRÅD: Modellene stilte uten en tråd under hattedesigner Robyn Coles motevisning under London Fashion Week tidligere denne uken.