mettem (Foto: Back/face to face, © kt)
mettem (Foto: Back/face to face, © kt)

Mette- Marit gjør som kjendisfruene

Dukket opp med eksklusiv veske på armen.

Det er ingen hemmelighet at vår kjære kronprinsesse har en eksklusiv klessmak. I dagens papirutgave av VG, avslører avisa at Mette-Marit nå har skaffet seg kronen på verket, en Hermès Birkin-bag.

Ventelister

De eksklusive veskene fra Hermès ble laget som en hyllest til stilikonet Jane Birkin, men det er ingen veske den «vanlige mannen i gata» smykker seg med. Skal vi tro forhandleren VG har vært i kontakt med ligger prisen på rundt 64 000 kroner, og det er altså en slik veske Mette-Marit nå har skaffet seg. Tross de høye prisene, for å få tak i de mest populære veskene må man sette seg på venteliste.

Les også: Ni av ti nordmenn roser kongefamilien

Rabatter

Samtidig som de flotte veskene er og blir en drøm for de fleste, finnes det flere heldige damer rundt om i verden som ikke har klart seg med én, Victoria Beckham anslås å ha den største samlingen. Selvom kjendisene tjener godt og dermed har råd til de eksklusive veskene, mottar både kongelige og kjendiser rabatter mot at de viser seg i offentligheten med en veske på armen.

Les også: Mette-Marit smykker seg som stjernene

Populære armebånd

Tidligere i år kunne «God kveld Norge» fortelle at kronprinsessen har lagt sin elsk på de populære Shamballa Jewelsarmbåndene, som mange andre kjendiser. Armbåndene har en prislapp på mellom 13500 og flere millioner kroner.