vinnere
vinnere

Her er «Tid for hjem»-konkurransens hovedvinnere!

Se hvem som stakk av med maling til 10.000 kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I årets sesong av «Tid for hjem» har vi oppfordret folk kan laste opp bilder av ting de har laget selv, eller rom de har pusset opp. Bilder som kan inspirere andre.

Nå er konkurransen avsluttet, men selv om du ikke lenger kan vinne så håper vi at folk fortsatt vil laste opp bilder til inspirasjonssiden slik at det ligger enda mer inspirasjonsbilder der når vi går i gang med en ny sesong av «Tid for hjem»!

Se bilder og last opp eget bilde her!

Hovedvinneren som er valgt av juryen

Den første hovedvinneren er valgt ut av en jury bestående av fagfolk fra «Tid for hjem»-redaksjonen. Også denne vinneren får Lady maling til en verdi av 10.000 som er levert av Jotun.

Det har kommet inn mange flotte bidrag til årets konkurranse. Vi takker så mye for at dere har delt dette med oss. Her har vært alt fra små lure løsninger for kaffestasjon på kjøkkenbenken, via strikkede lamper og diverse drivved-prosjekter, til store oppussings- og byggeprosjekter med svært profesjonelle resultater. Ikke lett å velge. Men juryen har likevel falt ned på et bilde av et rom der vi gjerne kunne tenke oss å oppholde oss.

«Utestue» har blitt utformet på en slik måte at selv bildet sprer godstemningen, det er nesten som man kjenner duften av roser. Bildet er sendt inn av Anne Mette Christiansen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

utesteuen
utesteuen

Se bildet i stor versjon her!

Juryens begrunnelse:

Dette synes vi er et spesielt inspirerende prosjekt. Det nærer opp under drømmer som ligger i mange av oss, og det viser at en klar og enkel idé gir godt resultat. Det ser ikke uoppnåelig ut å bygge seg en slik en, og det er inspirerende.

«Med enkle midler som mur, flis, tre og selvlagete vinduer» skriver innsenderen, og det er kanskje denne enkelheten som gjør at planter og utsikt kommer så fint frem. For oss ser det ut som at «stuen» er akkurat passe stor til at et lite selskap kan nyte kveldssola sammen.

Smarte ting: Å bygge mur nederst i stedet for å la glasset gå til bakken. Dette skaper mer intimitet og ryddighet, både sett fra innsiden og fra utsiden. Muren er så lav at den ikke tar lys og utsikt, og den er bred nok til at den også kan fungere som hylle for lykter og blomsterpotter.

Vindusflatene er brutt med et mindre felt øverst, dette gjentar på en måte formen og størrelsen på muren og får det hele til å se harmonisk og gjennomtenkt ut. Videre har man satset på relativt romslige blomsterkasser på et «renslig» flisegulv. Gulvet er lett å holde pent og plantene ser ut som de trives. Plantene utgjør en viktig del av opplevelsen. De gjør at rommet henger sammen med omgivelsene sine og hindrer at hvitmalte materialer blir alt for dominerende i et utemiljø. Legg også merke til at bordet har samme proporsjoner som blomsterkassen.

Godt jobbet, takk for inspirasjon, og en riktig flott sommersesong ønskes til eierne av denne utestuen.

drivved
drivved
Anne Mette har vunnet valgfri maling fra LADY/Jotun til en verdi av 10.000 kroner.

Vinneren med flest stemmer

Den andre hovedvinneren vinner på grunnlag av antall stemmer, og vinneren er «Drivved-tapet på stuebordet» som er sendt inn av Anita Åsnes. Bildet har over 3000 stemmer. vinneren får Lady maling til en verdi av 10.000 som er levert av Jotun.

Gratulerer så mye til deg og tusen takk for fin inspirasjon!

Anita har vunnet valgfri maling fra LADY/Jotun til en verdi av 10.000 kroner.

Se bildet i stor versjon her!

Siste «Ukens utvalgte»

«Ukens utvalgte» for sjette uke er bildet av barnesengen som Heidi Nylund Larsen har sendt inn.

Dette er juryens begrunnelse:

Denne uken her synes vi at bidraget «Seng» fortjener en påskjønnelse. Dette er et eksempel på at man har tatt utgangspunkt i det rommet man har og tegnet seg en løsning som passer nettopp til dem som skal bruke det. En skikkelig kjekk krok for fargeglade smårollinger. Fine soveplasser, men også et møbel som oppmuntrer til klatring og lek i den artige stigeløsningen og det store runde «vinduet». Laget av enkle midler, og helt sikkert en sak det var gøy å flytte inn i .

Takk for inspirasjon!

Heidi har vunnet valgfri maling fra LADY/Jotun til en verdi av 1.000 kroner.

Se bildet i stor versjon her!

Her er tidligere vinnere:

Se hvem som ble femte ukes «Ukens utvalgte»

Se hvem som ble fjerde ukes «Ukens utvalgte»

Se hvem som ble tredje ukes «Ukens utvalgte»

Se hvem som ble andre ukes «Ukens utvalgte»

Se hvem som ble første ukes «Ukens utvalgte»