Samme dag som «Hver gang vi møtes» sendes, slippes musikken fra de aktuelle programmene digitalt. Kort tid etterpå, har musikken toppet albumlisten til iTunes.

– Så langt har det digitale salget på «Hver gang vi møtes» vært over all forventning, alle fire EP-er har gått rett inn på 1. plass på iTunes' albumliste, og alle fire ligger fremdeles på topp 13 på samme liste, sier Erling Johannessen, markedssjef i EMI Music Norway.

Mer enn 25 000 solgte

Musikken fra Anne Grete Preus ligger tirsdag på andreplass på albumlisten. Vinnis single «Sommerfuggel i vinterland» hatt to uker som nr. 1 på VG-lista, og er fremdeles nr. 1 på iTunes, den har nå solgt 25.000 enheter på iTunes.

Les også: Platina til Vinni

Halvdan Sivertsen fikk sin første VG-listesingelhit med låten «Twisted Little Star» og Vinni er denne uka helt oppe på 6. plass med sin versjon av Anne Grete Preus' «Millimeter».

– EMI Music er svært fornøyde, og snart så kommer CD som slippes i et antall av rundt 63.000 eksemplarer, forteller Johannessen.

Les også: – Utfordringen var uimotståelig

– Overveldet

Vinnis manager, Gunnar Greve, er strålende fornøyd med responsen Øyvind «Vinni» Sauvik har fått på Halvdan Sivertsens klassiker:

- Det er stadig helt overveldende med den responsen «Sommerfuggel i vinterland» får. Det er ytterst imponerende og hyggelig å registrere at den gjeninntar toppen på listene etter å ha vært «dyttet» ned av Toji og MGP i noen dager. Jeg har prøvd å analysere hva som er utslagsgivende faktor som har skapt disse reaksjonene, men må ærlig innrømme at jeg sliter med å finne en fullgod fasit utover det at kombinasjonen mellom godt tv og god musikk kan skape magi. Det er et eventyr å være med på dette og vi gleder oss selvsagt veldig til Vinnis program på lørdag, sier han.

Se «Hver gang vi møtes» lørdag klokken 20.00 på TV 2.