vic69 (Foto: Stella Pictures)
vic69 (Foto: Stella Pictures)

Victoria Beckham forsvarer oppsiktsvekkende bilder

– Det er tøft.

Victoria Beckham har aldri hatt for vane å smile bredt på bilder, men de siste ukers fotografier av stjernen har vakt stor oppsikt.

Les også: Hva har skjedd med ansiktet til Victoria Beckham?

Slår tilbake

Småbarnsmoren lot seg denne uken avfotografere i New York, men fotografene møtte da en sliten, radmager Victoria. Dette skapte store overskrifter verden over, og nå tar stjernen seg selv i forsvar i et nytt intervju.

–Hør, hvis folk ønsker å si at jeg er mislykket, så gjør det. Jeg er egentlig ikke det, jeg har bare mye på tapetet. Jeg har ikke tenkt til å lyve om det, jeg er trøtt. Jeg er virkelig sliten, men jeg er også veldig fornøyd med livet, sier firebarnsmoren til Sunday Mirror.

– Jeg er hovedsakelig som alle andre kvinner som jobber og har mange barn – det er tøft, sier hun videre.

Les også: Harper Seven tok oppmerksomheten fra mamma

Lite søvn

Hun forteller at hovedårsaken til at hun er sliten, er åtte måneder gamle Harper Seven.

– Jeg får ikke mye søvn i det hele tatt. Harper sover ikke stort, og jeg har hatt møter på Skype om nettene i forbindelse med kolleksjonen. Jeg er våken med barnet som alle andre mødre, og jeg ville ikke hatt det annerledes. Det er ikke er team som gjør slike ting for meg, sier hun.

– Det har faktisk vært galskap. Jeg fikk Harper, og jobbet samtidig med kolleksjonen. Jeg tok på meg mye. Jeg er sliten, men man kan ikke se bra ut bestandig, sier hun.