Mandag 13. februar ble det satt igang en stor reklamekampanje, som visualiserer de ulike kjente «Hotel Cæsar»-karaktenes retning denne sesongen.

På reklamebildene er både den nye logoen og slagordet «Rom for alt» på plass, og vi ser Jens August som prest, Juni som tigger, Eva som nattklubbdanser, Strom som familiefar og Vanessa som kirurg.

– Vi går inn på at alt kan skje, uten at det nødvendigvis er de bildene vi ser som kommer til å være realistiske i serien, sier kreativ produsent for TV 2-serien, Tom Sterri.

Jens August Hotel Cæsar

Jens August foran alteret

«Hotel Cæsar»-karakterene blir satt i svært uvante og ukjente settinger på bildene.

– Han blir nok ikke prest, men han kan spille litt from som Jens August. Så er spørsmålet om seerne tar det lille hintet når han står der med eks antall sølvpenger, la oss si tredve, i hendene sine. Hva er det et symbol på? spør Sterri.

– Alle bildene har jo en viss tråd i forhold til det vi skal levere. Vi ser Juni sitter som en tigger og da kan man jo gjette på hvorfor hun gjør det. Hva skal til for at hun skal ende som en tigger? Men igjen: Juni kommer nok ikke til å sitte på gaten og tigge penger, men hun er i en situasjon som tiggeren bare er tigangeren av, legger han til.

Juni Hotel Cæsar

Juni tigger penger

På en av reklameplakatene står altså Juni på gaten og tigger penger, noe som er langt fra hennes hverdag som sentralt medlem i hotellets styre.

– Alt kan skje med Juni, og det er jo egentlig like spennende for meg som det er for publikum. Foreløpig har jeg ikke spilt inn noen scener i studio der hun har gått så på tryne og hun har endt opp på gaten. Men vi vet jo aldri hva som kan skje, og det er vel egentlig det det ligger litt i at vi ikke vet hva morgendagen bringer. Sånn er det også for Juni Anker-Hansen, og hun til og med kan ende opp med en kopp og tigge penger, sier skuespiller Anette Hoff, som spiller karakteren i TV-serien.

Les også: Nå får «Hotel Cæsar» ny vignett

Storm Hotel Cæsar

– Gi seerne sjokkopplevelse

Tom Sterri hinter til hvorfor de har valgt å sette karakterene fra «Hotel Cæsar» i en helt ny og uvant setting på reklameplakatene, som er plassert rundt omkring i landet i disse dager.

– Det er for å gi en sjokkopplevelse, når folk kommer og ser bildet av disse i en helt annen setting enn de er vant til: Hva i all verden skjer nå? Det er absolutt grunn til å gjøre den tanken. Så kan de som følger litt ekstra med tenke: Hvorfor er Eva en sånn type nattklubbdanser? Hun er veldig stolt og sterk der hun står, sier han og legger til.

– Hvorfor sitter Storm med to barn og en kone i bakgrunnen, og leser eventyr? Det er så langt unna ham som det går an. Og Vanessa, som er det rotehue, er plutselig kirurg. Hun gjør noe

vanessa Hotel Cæsar
for et annet menneske på en eller annen måte. Hun blir aldri kirurg for det har hun ikke hode til, men hun kommer til å gjøre noe som har litt med det å gjøre. Det samme gjør Eva, Juni, Jens August og Storm. Så det kan man ha en liten gjettekonkurranse på: Hva prøver vi å symbolisere her? avslutter Sterri hemmelighetsfullt.

Hva tror du de ulike reklamebildene symboliserer? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her.