Thierry Henry (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Thierry Henry (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Her er mandagens fotballrykter: – Henry åpner for Arsenal-retur

Overgangsvinduet er stengt, men spekulasjonene lever videre.

Overgangsvinduet ute i Europa er stengt, men ryktene og spekulasjonene lever likevel videre i beste velgående frem til sesongslutt.

Frem til sommeren vil TV 2 Sporten gi deg et daglig utvalg over de heftigste og villeste ryktene fra Fotball-Europa.

Tips oss om fotballrykter her!

Premier League:
Thierry Henry vil ikke si nei hvis Arsenal ønsker å hente på lån igjen. – Det blir vanskelig å si nei. Hvis de trenger hjelp igjen, så er jeg tilgjengelig, sier franskmannen, som etter planen spiller sin siste kamp for klubben i onsdag Mesterliga-kamp mot AC Milan.

Wigan-talentet Rakish Bingham (18) skal være på radaren til både Manchester City, Newcastle og Fulham.

Sunderland-spiss Stephane Sessegnon benekter at han skal til Arsenal etter sesongen, og åpner heller for en retur til gamleklubben Paris St. Germain.

Aston Villa skal være villig til å legge 25 millioner kroner på bordet for å kjøpe det skotske landslagsbacken Lee Wallace fra Rangers.

Arsenal ønsker å hente Ipswich-talentet Carel Tiofack (17) etter å ha latt seg imponere over han i en juniorkamp.

Chelsea-manager André Villas-Boas innrømmer at han får sparken hvis klubben havner utenfor topp-fire i Premier League ved sesongslutt.

Ifølge Wigan-manager Roberto Martinez har kontraktsforhandlingene med Victor Moses brutt sammen.

Les også:Mick McCarthy har fått sparken
Les også: – Redknapp har bestemt seg for å bli England-manager

La Liga:
Real Madrid-trener José Mourinho skal ifølge Roberto Carlos være villig til å bli værende i klubben også etter denne sesongen. Portugiseren innrømmet før nyttår at han ønsket en retur til Premier League, og spanske medier spekulerte i om Mourinho ville forlate Madrid.

Samme Mourinho innrømmer at Real nå er på god vei mot en ny og etterlengtet La Liga-tittel. Hvittrøyene topper tabellen ti poeng foran Barcelona. Men portugiseren tar likevel ingenting for gitt. – Det er fortsatt mange poeng igjen og mange kamper å spille. Det er 39 poeng igjen, noe som er 13 seirer. Det er mye, sier Mourinho.

Arsenal-stjernen Robin van Persie har flere ganger blitt ryktet til Real Madrid, og ble i forrige uke sitert i spanske medier på at han ville signere for klubben. Nå går agenten ut og benekter ryktene: – Det er ikke sant. Det finnes ikke noen sitater eller intervju, sier han.

Les også: – Liverpool selger Suarez til sommeren

Serie A:
Inter-stjernen Wesley Sneijder ble koplet til Manchester United og Premier League i fjor. Nå er det den russiske pengeklubben Anzji som skal være villig til å legge eurosedlene på bordet for å sikre seg nederlenderen. Inter-trener Claudio Ranieri beroliger imidlertid fansen og hevder at Sneijder ikke har ytret ønske om å forlate Milano. Anzji hentet Samuel Eto'o fra nettopp Inter i fjor.

Fabio Capello trakk seg som Englands landslagssjef i forrige uke. Men ifølge Gianluca Vialli vil ikke italieneren være lenge uten jobb. Den tidligere stjernespilleren tror Capello enten havner i Inter eller Juventus. – Han har flere muligheter, sier Vialli.

Les også: Podolski risikerer bot etter kritisk intervju

Øvrig:
Sporting-trener Domingos Paciencia har levd farlig etter en rekke dårlige resultater i 2012. Men nå går klubbpresidenten ut og avviser at treneren vil få sparken. I hvert fall ikke ennå.

Det portugisiske stortalentet Edinho Junior innrømmer at han er «desperat etter å signere for Celtic».

Les også: - Capello i Anzji-samtaler