martinnytt
martinnytt

«The Voice»-deltaker varmet opp for Muse

Martin snakker ut om sin største musikalske opplevelse. Se video.

I fredagens «The Voice» ble vi kjent med Martin Diesen (29) som sang seg inn i Hanne Sørvaags hjerte.

Nå er han et steg nærmere drømmen – å leve av en karriere som soloartist. Selv om 29-åringen allerede i dag livnærer seg av musikken er det som frontvokalist i band og i event-sammenheng.

– Jeg ble veldig nervøs og satt ut

Før dette hadde jeg allerede vært på seks Muse-konserter, og nå skulle plutselig jeg dele scenen med dem Rockebandet Inglow er musikkprosjektet som opptar mest av Martins tid, som har bemerket seg både i inn- og utland. Høsten 2007 skulle vise seg å bli bandets høydepunkt, da 29-åringen mottok en særdeles uventet og betydningsfull telefon:

– Jeg ble oppringt av managern vår og fikk nyheten «Inglow skal varme opp for Muse». Jeg ble veldig nervøs og satt ut fordi jeg har så stor respekt for Muse. Og det var et slags «this is what I’ve been waiting for-moment», forteller han.

<b>Se alle «The Voice»-artistene om igjen her </b>

Adrenalinkick fra en annen verden

– Før dette hadde jeg allerede vært på seks Muse-konserter, og nå skulle plutselig jeg dele scenen med dem. Så jeg følte veldig på presset, samtidig som jeg var fast bestemt på å klare å nyte øyeblikket, sier Martin.

pub
pub

Med kroppen pumpet av adrenalin og spenning gikk Martin og Inglow på UKA-scenen i Trondheim foran 8000 hylende publikummere og sang sine egne sanger:

– Når jeg sto på scenen foran så mange mennesker som ikke bare digger min type musikk, men også min musikk så glemte jeg helt meg selv – jeg «ble» musikken. Det er to ting som gjør at jeg føler meg levende her i livet; å bli elsket og det å stå på scenen.

Drømmer om mer

– Som musiker vil man hele tiden nå nye mål, og jeg ønsker jo selvsagt å en dag få muligheten til å overgå Muse-opplevelsen, smiler en drømmende Martin, som gleder seg til fortsettelsen av «The Voice».

Se hele musikkvideoen fra da Inglow varmet opp for Muse her (TV 2 er ikke ansvarlige for innhold på eksterne nettsider).

Se Martins blind audition:

593615