Natt til mandag norsk tid gikk den årlige Grammy-udelingen av stabelen i Los Angeles, California. Og selv om det naturlig nok er selve prisutdelingen som står i fokus, er det knyttet minst like stor oppmerksomhet til hva stjernene har på seg på den røde løperen. Vi kaster terning på stjernenes Grammy-antrekk. Se hvem som vant kjolekrigen, og hvem som bør sparke stylisten!

Hva synes du om antrekkene under Grammy-utdelingen? Er du enig med oss? Si din mening i kommentarfeltet under!

LES OGSÅ: Whitney Houstons bortgang satte sitt preg på Grammy-gallaen

Hot mama

Wow! Slik er vi ikke vant til å se Rihanna. Men vi liker det vi ser! For dette er akkurat passe trendy, passe sexy og passe Rihanna. Kjolen, som er signert Giorgi Armani, og er inspirert av Michelle Pfeiffers karakter i filmen «Scarface», kunne fort blitt fort mye av det gode med splitt både foran, bak og på siden. Men på Rihanna er det hot, hot, hot. Terningkast 5.

STILIKON. Rihanna stålte på den røde løperen under årets Grammy-utdeling.

SEXY: Rihanna stilte i kjole signert Giorgio Armani under årets Grammy-utdeling.

Baywatch

Anne Vyalitsyna fikk åpenbart ikke notatet om at badetøy ikke er lov på den røde løperen. Aldri. For dette ser mer ut som en videreutviklet bikini enn en kjole. Eller kanskje Anne Vyalitsyna fikk halve kjolen revet av på vei inn svingdøren? Gudene vet. Men én ting er i alle fall sikkert - dette antrekket passer bedre på et «pool party». I Las Vegas. Der Donatella Versace er vertinne. Terningkast 1.

LES OGSÅ: Er han Melodi Grand Prix best kledde?

BADENYMFE: Anne Vyalitsyna kom åpenbart rett fra stranden til årets Grammy-utdeling. Ikke akkurat et gallaantrekk.

Den lille havfrue

Taylor Swift er blant kveldens aller flotteste i sin Zuhair Murad Haute Couture-kjole, og har sitt kanskje største moteøyeblikk noensinne. Den vakre kreasjonen virker nærmest påmalt, og den metalliske necklinen i gull setter prikken over i'en. Taylor Swift minner om en vakker havfrue - akkurat passe glamourøs, akkurat passe yndig og akkurat passe sexy. Terningkast 6.

LES OGSÅ: Moods of Norway: Frisk fjell-cocktail med en anelse bismak

KVELDENS FLOTTESTE? Taylor Swift tok pusten fra alle i sin Zuhair Murad Haute Couture-kjole under årets Grammy-utdeling.

Skivebom fra stilikon

Hva tenkte du på her, Robyn? Vi elsker Robyns unike og særegne stil, men her blir det rett og slett og helt feil. Både skoene, den hvite t-skjorten og det skulpturelle skjørtet kunne fungert hver for seg, men sammen funker det ikke i det hele tatt - i alle fall ikke på en glamourøs prisutdeling. Men Robyn er en nybegynner i rød løper-sammenheng, og skal derfor ha for å prøve. Terningkast 3.

LES OGSÅ: Kristine Vikse: Denne bør du ha i klesskapet

ROBYN: Den svenske artisten Robyn traff ikke helt blink under årets Grammy-utdelingen.

Kveldens flotteste?

Det er bare å bøye seg i (stjerne)støvet for vakre Carrie Underwood som stilte i en av kveldens aller flotteste kjoler signert Gomez-Gracia Starlet under årets Grammy-utdeling. Snittet, teksturen, fargen, tilbehøret, stylingen - her klaffer alt! Pluss for den sorte Swarovski-vesken som står i kontrast til kjolen, og tilfører antrekket et grafisk uttrykk. Her vi snakker vi ekte galla! Terningkast 6.

LES OGSÅ: Nå skal du kle deg som et monster

TWINKLE TWINKLE: Carrie Underwood strålte på den røde løperen under årets Grammy-utdeling.

Såret zebra

«It's murder on the dancefloor», sang Sophie Ellis Bextor. «Welcome to the jungle», sang Guns N Roses. Dette er en slags miks om du vil. Og det er ikke et kompliment. For her snakker vi både overkill og roadkill i form av - en såret zebra? Dmanti hadde passet langt bedre inn i en teateroppsetning av «Løvenes konge», enn det hun gjør på den røde løperen. Terningkast 1.

LES OGSÅ: Oslo Fashion Week: Ronnie Ottem kom i pels på pelsfri moteuke

SKIVEBOM: Dmanti stilte med en av kveldens aller verste kjoler under årets Grammy-utdeling.

Vakker i blått

Vi elsker denne vakre kjolen fra Eli Saab Haute Couture! Splitten i ryggen er helt riktig, og den babyblå fargen en av våren og sommerens aller viktigste tendenser. Når det er sagt, blir det rett og slett litt for mye av det gode med Kate Perrys blåfargede hår. Og synd er det - for denne kjolen hadde virkelig fortjent å skinne! Terningkast 4.

LES OGSÅ: Skal det være en laks under armen

I BABYBLÅTT: Kate Perry under årets Grammy-utdeling.

Hollywood-diva

Adele strålte på den røde løperen i en skreddersydd paljettkjole signert Giorgio Armani. Pluss for dramatisk makeup i form av markerte øyne og rødmalte lepper, samt myke lokker som får vakre Adele til å minne om en fordums Hollywood-diva. In your face, Karl Lagerfeld! Terningkast 5.

FEIENDE FLOTT: Vakre Adele var en av kveldens flotteste under Grammy-utdelingen nattt til mandag.

En humles verste mareritt

Er det en fulg? Er det et fly? Nei, det er Bonnie Mckee! Men hvilken look er det egentlig hun prøver å gå for her? Er den en moderne versjon av fugl Føniks? Eller kanskje et slags velutviklet insekt? Kjolen ser ut som en dårlig versjon av Alexander McQueen, inspirasjonen er hentet fra Lady Gaga og håret er i beste fall en motebloggers våte drøm. Resultatet derimot er en humles verste mareritt. Men hun skal søren meg ha for å prøve. Terningkast 2.

FUGL FØNIKS? Bonnie Mckee minner om en fugl føniks i denne kreasjoner som hun dukket opp i under årets Grammy-utdeling.

Kveldens verste?

Det er liksom enten eller med Nicki Minaj. Enten er hun den nye Lady Gaga, eller så topper hun listen over verst kledde. Enten pakker hun seg inn lag på lag, eller så er hun nærmest uten en tråd. Men én ting er i alle fall sikkert, Nicki Minaj er ikke fremmed for verken å overraske, provosere eller imponere. Og noen ganger går det riktig galt. Som her. Terningkast 1.

LES OGSÅ: Moods of Norway: – Vi har alltid gjort ting på vår egen måte

NICKI MINAJ: Nicki Minaj er ikke fremmed for å overraske på den røde løperen. Her under årets Grammy-utdeling.

Legg ned våpnene

Hjelp! Hvordan har Sasha Gradiva kommet gjennom sikkerhetssjekken med denne? For det er altså ikke Lady Gaga - ei heller Arnold Swarchnegger. Spørsmålet er vel heller om det i det hele tatt er menneskelig? Et godt tips: Legg ned våpnene. Terningkast 1.

THE TERMINATOR: Sasha Gradiva har åpenbart latt seg inspirere av Lady Gaga og Terminator-filmene under Grammy-utdelingen.

En klassikers død

Den lille sorte slår aldri feil. Inntil nå. Og stylet med rødmalte lepper, solbriller, en haug med accessoarer og en rød rose (?) radbrekkes den tidløse klassikeren. For hvem dukker egentlig opp i dette antrekket på en prisutdeling? Eller i det hele tatt på den røde løperen? Jayde Nicole gjør. Og resultatet? Terningkast 1.

DEN LILLE SORTE: Jayde Nicole valgte den lille sorte under årets Grammy-utdeling. Det var ikke et godt valg.

Du kan lese alt om Grammy-vinnerne og -taperne på nettsidene til God Kveld Norge!

Denne artikkelen er skrevet av Ida Elise Eide Einarsdóttir