lim (Foto: TV 2)
lim (Foto: TV 2)

Her viser Limahl frem kjæresten for første gang

80-tallsstjernen holdt kjæresten Steve skjult i mange år.

80-tallsikonet Limahl herjet hitlistene i Europa og her hjemme med udødelige sanger som «Too Shy» og «Never Ending Story». Han smeltet en hel generasjon med ungpikehjerter, men Limahl selv bar på en hemmelighet rundt sin egen person som han ikke ville fortelle verden om.

Men nå – nesten 30 år senere – får vi til og med møte den hemmelige personen som har stått han nærmest i livet.

Les også:80-tallsstjernen Limahl gjør comeback

– Hadde ikke taklet å komme ut av skapet

lim2
lim2
– Hvis jeg hadde kommet ut i 1983 så hadde det blitt enorme avisoppslag. Sir Ian McKellen kom ikke ut av skapet før i 1988, og vi vet alle at George Michael brukte mange år på å gjøre det samme. Det gjelder også veldig mange andre offentlige personer, sier artisten til «God kveld Norge».

Han angrer ikke på at han ventet så mange år før han endelig sto frem som homofil.

– Jeg tror ikke at jeg i en alder av 23 år og med den popstjernestatusen som jeg hadde, var mentalt klar og i stand til å takle å komme ut, sier han.

Viser frem kjæresten

Og nå er 53 år gamle Limahl endelig klar for å vise frem personen som har stått han aller nærmest de siste 18 årene – nemlig samboeren Steve.

– Det føles fortsatt nytt. Det er fint å ha noen å dele ting med. Også er han søt. Men et forhold handler selvfølgelig om andre ting også. Og det er fint og noe jeg er veldig takknemlig for, sier han til «God kveld Norge».

Limahl er også aktuell med comeback-singelet 1983.

Les også: Slik så Dorthe ut på 80-tallet