«Hotel Cæsar» går inn i en ny fase når det settes igang oppussing på hotellet. Det velkjente slagordet «Et hjem for oss, et hjem for deg» legges på hylla, og blir erstattet med «Rom for alt». Endringen møter enorm motstand i hotellets ledelse, og Juni blir rasende når hun ser den nye logoen i resepsjonen.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Rask på avtrekkeren

Skuespiller Anette Hoff, som spiller Juni Anker-Hansen, forklarer bakgrunnen for karakterens frustrasjon og raseri.

– Det er min bror, Jens August Anker-Hansen, som ønsker å revitalisere hotellet, noe han for øvrig får støtte fra Arnfinn Lycke med. I den prosessen er Jens August litt rask på avtrekkeren så han klarer i løpet av veldig kort tid å rasere «Et hjem for oss, et hjem for deg» til å bli «Rom for alt», sier hun til tv2.no og legger til:

– Etter mye rabalder og diskusjon så blir det det nye slagordet for konsernet «Hotel Cæsar».

Les også: Nå får «Hotel Cæsar» ny vignett

juni og jens august Hotel Cæsar

– Dette er fremtiden

Initiativtaker Jens August Anker-Hansen synes på sin side at endring av slagord er en genial idé.

– Det betyr jo selvfølgelig at Jens August nok en gang har rett. «Jeg» lanserer det jo ved dette styrebordet. Så får jeg masse motstand fra de andre. «Rom for alt»: skal det også være rom for kjipe ting? Mens Jens August skjønner at dette er fremtiden og man må utvide konseptet, sier skuespiller Kim Kolstad, som spiller Jens August i serien, og legger til.

– Etter hvert skjønner de andre også at dette er smart. Vi må ta tak i det vi kan og gjøre det enda bedre for å hevde oss i et stadig mer intenst marked.

Les også: Dramatikk for Arnfinn

– Gjør et girskifte

Kreativ produsent for «Hotel Cæsar», Tom Sterri, forklarer det nye slagordet slik:

– På Hotel Cæsar så kan alt mulig skje. Det er rom for intriger, kjærlighet og spenning og i det hele tatt det vi går rundt og er opptatt av her i livet, sier Sterri og lover at spenningen i serien går mot nye høyder.

– Det blir ikke noe mindre spenning framover så vi gjør jo et girskifte, men det blir i samme retning. Vi ser at det siste vi har gjort er bra, og går i riktig retning.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her.