johnarne (Foto: Stella Pictures)
johnarne (Foto: Stella Pictures)

John Arne Riise og Maria Elvegaard skilles

Ble foreldre for to måneder siden.

John Arne Riise og kona Maria Elvegaard skal skilles. Det bekrefter Riises manager, Jan Kvalheim i en pressemelding torsdag.

Skilles

«Etter nesten seks års samliv, hvorav snart to års ekteskap, har de to etter nøye overveielse, og i gjensidig forståelse, valgt å søke separasjon», skriver Kvalheim i pressemeldingen.

Riiiiiise
Riiiiiise
Riise og kona skal ha bestemt seg for å gå hver til sitt for sine to barns beste, og vil ikke kommentere saken ytterligere.

«Partene vil avslutte ekteskapet med omtanke, og har barnas beste som førsteprioritet. De ber om respekt og forståelse for at det ikke vil bli gitt noen intervjuer eller kommentarer, ut over denne pressemeldingen. De håper dette vil bli respektert».

Les også: John Arne Riise ble pappa igjen

Ble foreldre i november

Paret, som har vært forlovet siden 2007 giftet seg sommeren 2010 i New York.

I november i fjor ble paret foreldre igjen, da lille Patrick kom til verden.

«I dag kl 09.10 kom lille Patrick til verden her i London Alt gikk bra under fødselen og alt står supert til med Maria og Patrick :-)» skrev Riise på bloggen sin.

John Arne og Maria har i tillegg datteren Emma (3) sammen, mens fotballspilleren har datteren Ariana fra sitt tidligere ekteskap med Guri Havnevik.

Riises giftet seg med Havnevik i 2003, men ekteskapet varte bare i litt over ett år.

Les også: – Ja, John Arne Riise skal bli pappa igjen!

Måtte kjempe

I en intervju med VG Helg i fjor vinter snakket John Arne og Maria om hvordan fotballproffen måtte kjempe for å få henne. Etter mye om og men møttes de to, og fra den dagen gikk det hele veldig fort.

– Jeg visste at hun og mange andre hadde et dårlig inntrykk av meg på den tiden, men det mente jeg selv var feil. Så jeg begynte og ringe, for å vise mer hvem jeg egentlig var. Så møttes vi, og da gikk det veldig fort, uttalte han til avisen.