I onsdagens «Til toppen av Norge» måtte Heidi Anita Rasimine Crantz reise hjem fra turen, etter å ha tapt byggeklossduellen mot Elisabeth Wenneström.

Hun tok nederlaget tungt.

– Det er med tungt hjerte jeg går ut, men det er også fordi man har fått fantastiske opplevelser. Jeg er kjempeglad for at jeg har fått være med så langt og opplevd så mye og truffet så mange herlige mennesker. Det å forlate gruppa gjør jeg med stor sorg. Jeg har blitt så glad i alle sammen, sier Heidi Anita.

Les også: – Jeg vil oppleve spøkelsesrommet

Hun har store forventninger til gruppa når de skal videre på turen uten henne.

– Det vakreste er at de er flinke til å ta vare på de som ikke har det så lett og de som henger litt etter. Det håper jeg de vil gjøre videre. Det vet jeg de gjør for de er gode mennesker.

– Føler meg ikke ferdig

Heidi Anita meldte seg på «Til toppen av Norge» for å få bedre kontakt med elementet jord. De fire andre elementene – tre, ild, metall og vann – har hun hatt opplevelser med, og jord var det eneste som gjensto.

– Mitt mål med denne reisen var å jobbe med elementet jord, og jeg har fått god kontakt med jord, men jeg føler meg ikke helt ferdig ennå. Jeg må jobbe mer med det, og det vil jeg gjøre fremover.

Følg «Til toppen av Norge» på Facebook

Se «Til toppen av Norge» onsdag klokken 20.00 på TV 2!