dyrekombofinal_1024
dyrekombofinal_1024

Her er andre dyr som har invadert fotballbaner

Katten i Liverpool mandag er kun ett av mange i rekken.

I mandagens kamp mellom Liverpool og Tottenham var det en katt som stjal mesteparten av oppmerksomheten i 1.omgang.

I videovinduet øverst kan du se andre eksempler på dyr som blander seg. Se hvem som har forvillet seg inn i snøen på Alfheim og hva som skjer når den uheldige uglen som var colombianske Atletico Juniors' maskot forviller seg inn på banen mot Deportivo Pereira.

Det blir også et gjensyn med den belgiske anden fra oppgjøret mellom Zulte-Waregem og Lokeren, og du får se hvem som forvillet seg inn på banen i kampen mellom Recreativo Huelva og Real Madrid. Se også hvem som lurer seg inn på Highbury i selveste semifinalen i Champions League.

Zulte-Waregem's Mahamadou Habib kaster en and. (Foto: SNTV/)
Zulte-Waregem's Mahamadou Habib kaster en and. (Foto: SNTV/)

Det mest vanlige dyret som tar seg inn på fotballbaner er nok hunden.

Koselig hundeøyeblikk fra Sør-Amerika
Universidad Católica og Vélez Sarsfield møttes i Copa Libertadores i 2008, og fikk selskap av en hund. Det at menneskets beste firbeinte venn tar seg inn på fotballbaner er kanskje ikke det mest ekstraordinære, men i akkurat dette tilfellet var en av spillernes reaksjon spesiell. Et koselig øyeblikk oppstod nemlig da Universidads Juan Eluchans tok hånd om den ubudne gjesten, og klappet den som om den skulle vært hans egen.

Se video fra Youtube her:
liEndVSDg_s

Politihunden bryter loven
Selv ikke de mest lovlydige av hundene klarer alltid å holde seg der de skal. I dette eksempelet fra det brasilianske oppgjøret mellom Varginha og MG er det politiets egen hund som har forvillet seg inn på banen.

Se video fra Youtube her:
47PLSj3sKcc

Okser og insekter
Selv om hunder er det mest vanlige dyret som lurer seg med der det ikke hører hjemme, finnes det også eksempler på andre. I denne siste videoen har både fugler, ekorn, insekter og til og med en okse gjort sitt ytterste for å ta del i den globale fotballfamilien. Her blir det også et gjensyn med det kanskje mest berømte hundeklippet i fotballhistorien, fra VM 1962.

Under kampen mellom selveste Brasil og England bestemte plutselig en firbeint rakker seg for å blande seg. Den engelske stjernespissen Jimmy Greaves som tok ansvar, da han selv satte seg ned på alle fire og lurte hunden inntil seg.
Se video fra Youtube her:
DWpvrqABFb0

Har du andre eksempler på dyr som har tatt seg inn på fotballbanen? Hvilket ville være det optimale dyret som lurer seg inn på banen? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!