Drillo plproffer
Drillo plproffer

Drillo: – Skulle gjerne hatt flere nordmenn i Premier League

Landslagssjefen delte sine tanker om Gamsten, Carew og gullkampen i Premier League.

Premier League-kommentator Øyvind Alsaker møtte landslagssjef Egil «Drillo» Olsen forut for Arsenals hjemmemøte med Morten Gamst Pedersens Blackburn, en av få norske spillere i England.

- Vi skulle gjerne hatt enda flere, men vi har noen da. På tirsdag skal jeg se «Huse» i Birmingham, så vi reiser litt rundt nå før sesongen starter hjemme, sier Drillo.

Gamsten har spilt litt over alt på banen for Rovers denne sesongen, så Drillo var usikker på hvilken posisjon han fikk se nordlendingen på i dag:

- Det viktigste for meg er at han spiller. Jeg har sett han noen ganger på TV hjemme, men det er ålreit å se de live også noen ganger, innrømmer landslagssjefen.

Se Drillo-intervjuet i videovinduet over!

Når det gjelder situasjonen til John Carew, er Drillo bekymret.

- Nå har jo ikke han spilt på en stund, så det blir spennende å se om det endrer seg. Hvis ikke blir det jo vanskeligere og vanskeligere å spille på landslaget og. Det gjelder han, som alle andre, sier han.

Drillo kom også med sine tanker om gullkampen i Premier League, men en sak han ikke var nevneverdig opptatt av, var den pågående John Terry-saken:

- Det der har jeg ikke giddet å sette meg ordentlig inn i, avslutter en lystig Egil «Drillo» Olsen.

Har du noen nordmenn på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hele helgen kan du følge Premier League direkte på TV 2 PL 1 og TV 2 Sumo.